Costel Galca Anghel Iordanescu Steaua Liga 1

Posibilul urmas al lui Reghecampf: Propus de Iordanescu la Steaua, e expert cu jucatorii tineri si studiaza filosofia tiki-taka

Iordanescu l-a propus la Steaua si, alaturi de Teja si Ilie Stan, este una dintre variantele de top pentru banca stelistilor din vara

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Mai 2014, 12:00
Data actualizarii: Miercuri 28 Mai 2014, 12:01

Varianta Costel Galca la Steaua e pe cat se poate de reala. El este varianta propusa de Anghel Iordanescu pentru banca Stelei, dupa plecarea lui Reghecampf. Galca a fost jucatorul lui "Puiu" iordanescu, este un antrenor cerebral si face echipa asa cum ii cere Gigi Becali.

Mai mult, Costel Galca este un apropiat al lui Hagi. A fost alaturi de "Rege" la inmormantarea tatalui lui Gica Popescu. Si Hagi e o varianta vehiculata pentru banca Stelei, care insa a refuzat o revenire in Ghencea din cauza unui conflict de interese. Nu poate fi si patron la Viitorul si antrenor la Steaua.

Antrenor la U17, selectionerul Costel Galca este incantat ca se afla in aria de interes a Stelei: "Ma simt magulit ca numele meu e asociat cu Steaua, un club la care am jucat multi ani si am avut succese, dar este doar un zvon si mi se pare absurd sa continuam sa discutam despre asta. Personal, daca as face pasul sa preiau o echipa de prima liga nu as merge in orice conditii, indiferent de club. In primul rand, ar trebui sa merg cu staff-ul meu. Eu am filosofia mea, vin cu metodele pe care le-am invatat in Spania si as merge pe filosofia spaniola si o metodologie spaniola in general. Mereu am simpatizat Barcelona.", a spus acesta la DigiSport.

Modifică setările cookies