ASA Targu Mures ESPN Liga 1

ESPN scrie despre "ASA Targu Mures, cea mai neobisnuita campioana din istoria fotbalului" si il compara pe N'Doye cu Yaya Toure

Un ONG care a adus jucatori fara prime de instalare si fara sa plateasca niciun ban pentru transferuri s-a transformat dintr-o nou promovata intr-o favorita la castigarea titlului in Romania.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Mai 2015, 15:44
Data actualizarii: Marti 05 Mai 2015, 15:45

Site-ul ESPN scrie astazi despre urcarea fenomenala a lui ASA in topul Ligii I, notand ca daca va lua tilul ASA ar putea deveni "cea mai neobisnuita campioana din istoria fotbalului".

"O echipa mica, nou promovata, care si-a dat afara doi antrenori pana in decembrie. Mai mult, managerul lor a plecat de la club, iar in iarna aproape si-au vandut cel mai bun jucator din lot."

"Cel mai cunoscut nume din lot subperforma si aproape a fost dat afara, iar golgheterul lor este fanul patronului rivalei la titlu. 5 luni jucatorii nu si-au vazut salariile, iar inainte de startul sezonului cota ca ei sa devina campioni era de 151-1. Aceasta este ASA", scrie ESPN.

Americanii il scot in evidenta si pe N'Doye, golgheterul echipei, pe care il compara "intr-un fel bizar" cu Yaya Toure, starul de milioane de euro de la Manchester City.

Articolul intergral e aici.

Modifică setările cookies