"Nu vrem sa traim si noi ce a patit Steaua!" Cate milioane de euro baga ASA pentru Champions League! Planul pentru un an istoric

Narcis Raducan a vorbit la Sport.ro despre transferurile pregatite de ASA pentru Champions League si planul pentru ultimele patru etape din Romania.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Mai 2015, 13:16
Data actualizarii: Marti 05 Mai 2015, 13:24
"Presiunea ne ajuta!"

"E bine pe locul 1, dar responsabilitate e mare si atentia e foarte ridicata. Sigur ca este presiune. Lucrurile mari se obtin cu presiune. Si atletii care se bat cu propriile performante din antrenamente reusesc recorduri in competitii. Toate se obtin cu presiune, dar trebuie sa fie controlata si pozitiva. Cand vorbim cu totii aceeasi limba, ne ajuta presiunea.", spune Narcis Raducan.

"Avem patru finale de jucat!"

"Eu nu vad un meci mai dificil decat altul in acest, toate sunt grele. Medias se bate la retrogradare, poate sa incurce pe oricine. Tratam foarte serios meciurile. Sumudica isi face meseria, va face tot posibilul sa isi indeplineasca obiectivul de acolo. Sunt convins ca Sumudica va pregati foarte serios meciul. Avem de tras, dar din fericire nu avem doar noi de tras. Nu va pentru Steaua meciuri usoare. Au meciuri grele, suntem la egalitate din acest punct de vedere"

"Noi suntem in fericita situatie in care depindem de noi. Daca vom continua pe linia asta, nu conteaza ce face Steaua. Nu e usor sa castigi patru meciuri din patru si trebuie sa ne mai uitam si in curtea vecinului. Bine, e posibil si un egal, nu trebuie patru din patru"

"E prea devreme sa facem glume de titlu"

"Avem jucatori foarte buni. Atat individual, dar antrenorul a reusit sa formeze si un grup foarte bine inchegat. Blocul defensiv e unul dintre avantajele noastre. E prea devreme sa facem glume de titlu. Daca le facem, nu ne mai ajuta Dumnezeu. Vor fi surprize placute daca vom ajunge acolo. Au mai fost cazuri cand au venit cu sampania la stadion si titlul s-a dus in alta parte. Trebuie sa fim foarte seriosi"

"Suntem foarte concentrati acum pe fiecare meci in parte, pentru ca este o lupta a detaliilor. Eu am mai trecut prin asta. Antrenorul a mai trecut prin astfel de razboaie. Avem exemplul adversarilor care au neglijat posibilitatile altor echipe si au fost ajunsi din urma. Nu as vrea sa traim si noi ce au patit si ei."

"Ciobotariu e antrenorul anului"

"Si pentru mine Ciobotariu a fost o surpriza placuta. Nu l-am cunoscut decat din postura de coleg la FC National. Recunosc ca modul sau de lucru este o surpriza placuta. Este antrenorul anului sau al inceputului de an. Cu 11 victorii si doua egaluri, este de invidiat si pentru antrenorii cu mare experienta in Europa. Speram sa obtina si marea performanta, desi ne-am securizat pozitia de vicecampioni si suntem concentrati sa obtinem maximum."

"Nu investim masiv din vara"

"De investitii majore din vara nu e nevoie. Daca reusim sa obtinem semnaturile mai multor jucatori din acest grup, munca va fi usurata. Sigur ca avem nevoie de intariri pentru ca vom incepe patru competitii si trebuie sa fim pregatiti. Chiar si daca nu luam campionatul, lucrurile nu se schimba. Ne dorim sa ajungem cat mai departe in Europa. Sunt pozitii vulnerabile unde nu avem dublura pe post. Incercam sa pastram cat mai multi jucatori. Sunt sanse mari sa terminam in fata si anul viitor"

"Trebuie sa recunoastem ca este foarte dificil sa ajungem in Grupele Ligii. Conteaza de norocul de la tragerile la sorti. Daca vom cadea cu o echipa mare din Germania, Spania, Anglia, sansele sunt minime. Daca vom lua titlul, putem sa mergem pana in playoff pentru ca automat intram in Europa League. Nefiind cap de serie, va fi greu inca din primul tur."

"Ne-am hazarda sa investim bani. Daca cresti bugetul de la 4 milioane la 7 milioane intalnesti un colos de 100 de milioane si tot acolo ajungi", a mai spus Narcis Raducan la Sport.ro

Modifică setările cookies