Dinu Gheorghe Dinamo Ionut Negoita Superliga

Plecare IN MASA de la Dinamo! Dinu Gheorghe si Negoita au stabilit LISTA NEAGRA. Cine pleaca

Dinamo a ratat toate obiectivele sezonului si ca continua intr-o noua formula din sezonul viitor.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Mai 2015, 10:18
Data actualizarii: Marti 05 Mai 2015, 10:18

'Toti jucatorii sunt disponibili!", au anuntat sefii. Durimel, Lazar, Alexe, Boubacar, Matei si Bilinski sunt fotbalistii pe care dinamovistii vor sa obtina bani la finalul campionatului, scrie Gazeta Sporturilor. Dintre cei adusi in iarna, numai Bunoza si Elhamed au confirmat, asa ca executivul din Stefan cel Mare face eforturi pentru a-i pastra. Israelianul are o clauza de transfer de peste un milion de euro, in timp ce Bunoza castiga nu mai putin de 16 000 de euro lunar, dintre care 15 250 sunt platiti acum de Pescara. In aceste conditii, discutiile pentru ambii sunt extrem de complicate.

"Luam in considerare ofertele pentru oricare dintre jucatori, numai sa vina", e mesajul transmis de conducatorii lui Dinamo, conform sursei citate.

In acest moment, la Dinamo, cel mai mult castiga Machado si Bilinski, ambii cate 7 000 de euro pe luna, in timp ce pustiul Nedelcearu si camerunezul Fai sunt cel mai prost platiti. Africanul are 2000 de euro lunar, in timp ce fundasul central ia 1500 de euro la fiecare 30 de zile.

Modifică setările cookies