"Nu stiu daca el poate face ce reusea Sanmartean!" El e singura arma reala a Stelei cu ASA pentru titlul in 2015. Dar e suficient?

ASA e pe val, in timp ce Steaua spera ca rivala la titlu sa se incurce in cel putin un meci din ultimele 4 ramase din acest retur.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Mai 2015, 12:13
Data actualizarii: Marti 05 Mai 2015, 12:16

In timp ce lucrurile par sa mearga perfect la ASA, Steaua atarna in Stanciu, care a marcat patru goluri in ultimele doua meciuri. Comparat cu Sanmartean, Stanciu nu este vazut ca un jucator la fel de influent.

"E un final nebun de sezon, atat in lupta pentru titlu, cat si pentru evitarea retrogradarii. Asta este adevarul, Steaua a avut un avantaj foarte mare, l-a pierdut si acum asteapta pasi gresiti din partea celor de la ASA. Dar ASA are un joc bun si e greu de crezut ca vor pierde un meci sau vor face doua rezultate de egalitate in ultimele patru etape, iar Steaua va castiga totul"

"Daca nu castigau cu Dinamo campionatul era pierdut. Rezultatul le va da mai multa liniste si mai multa incredere. Modul de abordare pentru partidele ramase va fi cu mai mult aplomb decat a fost pana acum. Ca valoare a lotului, Astra ar putea sa ii puna probleme lui ASA. O surpriza ar putea veni si de la Gaz Metan, dar si de la Otelul."

"Cheia succesului la ASA? Investitiile facute de la inceputul campionatului si pana acum. Jucatorii cred ca sunt foarte multumiti din punct de vedere financiar. Jucatorii au experienta foarte mare, au castigat campionate, au jucat in cupele Europene. Si antrenorul mai este important. Nici ei nu cred ca se asteptau in iarna ca vor ajunge in postura de lider, iar cu patru etape inainte de final sa poata castiga titlul. Nu cred ca cineva dintre jucatori sau din conducere s-a gandit la asa ceva."

"Stanciu este un jucator talentat, cu calitati deosebite, dar nu stiu daca ar putea face ce facea Sanmartean la Steaua. E un alt tip de jucator, apare la finalizare mai des, are un apetit ofensiv ridicat. Steaua se poate baza in continuare pe el. Daca forma il tine, poate ar fi o solutie si pentru echipa nationala."

"Daca nu reusesti sa aduci jucatori de aceeasi calitate cu cei care au plecat si care au dus greul, nu cred ca ne putem astepta la rezultate foarte bune, mai ales pe plan international. ", a spus Lacatus la Sport.ro

Modifică setările cookies