Era beat si a facut cel mai neinspirat lucru posibil! Politia si martorii explica motivele scandalului in care a fost injunghiat Cojoc de la Otelul:

Samoel Cojoc a fost injunghiat ieri in abdomen, in urma unei altercatii cu doi frati de origine rroma.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Iunie 2013, 09:42
Data actualizarii: Miercuri 05 Iunie 2013, 22:10

Samuel Cojoc trece prin momente cumplite, dupa ce ieri a fost injunghiat in urma unui scandal dintr-un cartier marginas al Galatiului.

Vestea a produs panica in randul galatenilor, insa directorul sportiv, Narcis Raducan, a anuntat la scurt timp ca jucatorul se afla in afara oricarui pericol.

Ancheta politistilor a scos la iveala faptul ca Samoel Cojoc se afla intr-o stare avansata de ebrietate, si ca a fost agresat de doi frati de origine rroma. Martorii spun ca fotbalistul a fost cel care a provocat scandalul, dupa ce "s-a luat de una dintre fetele cu care erau cei doi."

"Tanarul, pe fondul consumului de bauturi alcoolice, in timp ce se afla in fata unui bloc dintr-un cartier marginas al municipiului Galati, a intrat in conflict cu alti doi tineri de 22 de ani, respectiv 28, lovinduse reciproc. La scurt timp s-au prezentat la spital si celelalte doua persoane, care prezentau mai multe politraumatisme, una dintre ele avand si o plaga injunghiata.", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Galati, Cristina Tatulici.

"S-a luat de una dintre fetele care erau cu cei doi si de aici a pornit totul. Au vrut sa-i aplice o corectie, unui a scos cutitul si l-a injunghiat.", au povestit martorii, citati de ProSport.

Modifică setările cookies