Liga 2 Seria 1

PARTY la Galati! Capitanul Otelului si-a cerut iubita de sotie pe terenul de antrenament, alaturi de colegii sai! 

Samoel Cojoc, fotbalist la Otelul Galati, si-a cerut luni iubita de sotie chiar pe stadionul Ancora, unde echipa de la Dunare se antreneaza.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Octombrie 2015, 18:45
Data actualizarii: Luni 26 Octombrie 2015, 18:46

Jucatorul venise la stadion pentru a participa la o actiune cu juniorii si si-a adus si iubita, Viorica Arfip, cu el. Tanara nu a stiut nimic despre surpriza care i se pregateste. De abia cand a ajuns pe terenul de fotbal si a vazut ca in centrul unei inimi din petale de flori o astepta Cojoc, cu inelul in mana, in genunchi, si-a dat seama de fapt ce se intampla. Evident ca tanara i-a spus DA celui alaturi de care este de opt ani de zile. Colegii de echipa i-au stropit cu sampanie si toti cei prezenti, inclusiv juniorii, i-au aplaudat si le-au urat casa de piatra.

"Nu a stiut nimeni nimic despre asta pana astazi. si inelul de abia acum o ora l-am luat. Am vrut sa fie cu adevarat o surpriza. Nu stiu ce faceam daca imi spunea ca nu ma vrea de barbat. Cred ca ma lasam de toate si de fotbal chiar. Suntem impreuna de opt ani si de sapte ani tot vreau sa o cer de sotie, dar acum a fost sa fie", a spus Samoel Cojoc.

Fotbalistul s-a gandit sa isi ceara iubita de sotie acum trei zile, cand a fost ziua ei de nastere. Era insa in cantonament si nu a avut cum sa o vada. Asa ca acum au sarbatorit si ziua de nastere si a cerut-o si de sotie.

"Chiar a fost o mare surpriza. Nu ma asteptam. Suntem de mult timp impreuna si stiu sa ma descurc cu viata de sotie de fotbalist', a spus Viorica Arfip. Tanara are 26 de ani si este studenta la facultatea de Chimie Alimentara.

Daniel Florea, antrenorul echipei, le-a urat celor doi casa de piatra si sa aiba un baietel, mai ales ca cererea in casatorie a fost facuta pe un teren de fotbal. 

Sursa: Agerpres

Modifică setările cookies