Dinamo Sportul Studentesc Superliga

Dinamo, salariu "record" in Liga I! Ce propunere i-a facut Negoita unui jucator de la Sportul: "N-am cum sa joc pe banii astia"

"Daca as avea putere, i-as transfera peste hotare pe toti jucatorii din tara. Salariile astea le poate castiga si un ospatar" - Gabi Torje

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Iunie 2013, 09:40
Data actualizarii: Miercuri 05 Iunie 2013, 09:42

Ionut Negoita vrea reforma totala la Dinamo, dupa ce in ultimii ani clubul s-a afundat in datorii din cauza contractelor mari ale jucatorilor.

"Salarii mici si bonusuri de performanta", este conditia pe care trebuie sa o accepte orice jucator care vrea sa imbrace tricoul alb-rosu sezonul viitor.

Dinamo a inaintat oferte mai multor jucatori de la Sportul, ramasi liberi de contract, dar zilele trecute au aparut deja primele refuzuri.

Ieri, Ionut Serban, a declinat oferta lui Negoita - 500 de euro lunar, plus bonusuri de performanta. "Nu pot juca pe banii astia, mai am si alte oferte, plus ca atat aveam si la Sportul, in B", a fost raspunsul fundasului dreapta de 18 ani, conform cotidianului Gazeta Sporturilor.

Pe langa Serban, si Dean Beta (fundas lateral, 22), le-a spus "nu" oamenilor din conducerea clubului Dinamo, care ii pregatisera un contract de 2500 de euro pe luna.

Modifică setările cookies