VIDEO EXCLUSIV Enigma jucătorului pe care FCSB a dat 700.000 de euro și e rezervă: „În afară de Becali, nimeni nu l-a văzut fundaș!”

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 August 2022, 10:29
Data actualizarii: Joi 18 August 2022, 11:21

FCSB caută un nou fundaș cental, după ce Gigi Becali a anunțat, la Ora Exactă în Sport, că Rachid Bouhenna nu va mai face parte din lotul FCSB-ului. 

Înaintea duelului cu Viking, din playoff-ul Conference League, Gigi Becali (64 ani) a anunțat, în direct la Ora Exactă în Sport, că Rachid Bouhenna (31 ani) nu va mai face parte din lotul FCSB-ului și i-a delegat pe Nicolae Dică (42 ani) și Mihai Stoica (57 ani) să găsească un alt fundaș central.

La conferința de presă premergătoare meciului cu Viking, întrebat de situația lui Bouhenna, antrenorul roș-albaștrilor a afirmat: „Nu am nevoie de jucători care să facă mofturi la antrenament!”. Dică a mai anunțat că are la dispoziție doi fundași centrali, excluzându-l pe Denis Haruț (23 ani) pentru acest post. 

Vivi Răchită: „Cum să-i dai 15.000 de euro unui jucător care nu joacă nici la echipă de playout?”

„Mihai Mironică: Rachid Boehnna este scos din lot de Gigi Becali chiar înainte de acastă dispută din playoff și FCSB rămâne cu doar doi apărători centrali, lucru admis și de Nicolae Dică. Iată, nici Dică nu-l numără pe Haruț la apărătorii centrali. A spus: 'Rămânem cu doi apărători centrali, cu Dawa și Tamm'. 

Vivi Răchită: În afară de Gigi Becali, nimeni nu l-a văzut fundaș pe Haruț, dreapta sau central. Marius Croitoru a avut interese pentru că procentul din transferul lui Haruț s-a împărțit în mai multe părți. 

Mihai Mironică: La doamna Croitoru?

Vivi Răchită: Așa se pare. Se pare că și la AFAN. Cum să-i dai 15.000 de euro unui jucător care nu joacă nici la echipă de playout?”, a fost dialogul dintre Mihai Mironică și Vivi Răchită la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Haruț a fost integralist în primul meci al sezonului, cu U Cluj, 1-1, și a mai bifat 60 de minute cu CS Mioveni, 1-1, după ce Valentin Crețu (33 ani) s-a accidentat, la care se mai adaugă 86 de minute în înfrângerea cu Saburtalo Tbilisi, 0-1, din turul 2 preliminar Conference League. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!