Emotii pentru marele pariu al FCSB! "Sper sa nu cada o data in careu, sa-l critice patronul si sa nu-si mai revina 2 luni!" Sfat pentru Becali

Olimpiu Morutan este marele pariu al celor de la FCSB in acest sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Iulie 2018, 15:16
Data actualizarii: Vineri 20 Iulie 2018, 15:35

Valeriu Iftime, patronul de la Botosani, spune ca are mai mari emotii in privinta lui Morutan decat are cu echipa sa in acest sezon. Iftime isi doreste foarte mult ca tanarul fotbalist sa se impuna la FCSB si spera ca avea taria mentala sa treaca peste eventualele critici ale lui Gigi Becali.

Iftime il trage pe urechi pe Morutan pentru ca nu a dat BAC-ul in aceasta vara: "Nu uita fotbalul daca se pregatea 2 saptamani pentru BAC".

"Am emotii mai mari cu Morutan decat cu echipa mea. Este un pariu al fotbalului, nu doar al meu. Sper ca cei de la FCSB sa-l incurajeze atunci cand va fi nevoie. Sper sa nu cada o data in careu si sa nu-i faca patronul un repros sa nu-si mai revina 2 luni. I-am spus ca are nevoie de scoala, iar scoala inseamna si BAC-ul luat. Scoala este mai grea decat orice alta munca. A avut cartea in mana acum, dupa doi ani de zile fugi de carte ca dracu de tamaie. Avea 2 saptamani sa se pregateasca pentru BAC, trebuia sa-l dea, eu de asta l-am criticat. El nu uita fotbalul acum. Nu iesea din lotul Stelei daca invata pentru BAC 2 saptamani. Trebuie sa punem pe primul loc scoala, macar pana la 18 ani. Intre 10 si 18 ani, mi se pare ca scoala este cel mai important lucru. La un club normal se face intai scoala si apoi fotbal, nu fotbal si dupa aia scoala", a declarat Valeriu Iftime la ProX.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies