CAZUL MORUTAN la FCSB! Teja a rabufnit: "De el depinde daca va juca!" Mesajul ferm al antrenorului. VIDEO

Olimpiu Morutan a avut parte de un debut bun la FCSB, insa in 2019 a prins rar echipa. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Martie 2019, 12:16
Data actualizarii: Vineri 01 Martie 2019, 12:19

Mihai Teja are o multime de batai de cap in aceasta perioada la FCSB. Antrenorul va fi nevoit sa improvizeze in aparare in partida de la Voluntari cu Nedelcu si Filip, iar in atac nu stie pe cine sa aleaga intre Hora, Gnohere si Rusescu


Teja a fost intrebat si de situatia lui Olimpiu Morutan, cel care a prins putine minute in ultima perioada. Mihai Teja spune ca depinde de jucator daca va reusi sa se impuna in echipa sa de start.


"Morutan e bine, se simte bine cred. Vedem daca va juca, in functie de cum evolueaza. Cu siguranta va juca mai mult daca va juca bine. Depinde de ei, nu de mine. Sunt multumit de el. Nu ma intrebati daca va juca. Eu il pun in teren si el singur isi decide viitorul prin evolutiile sale", a spus Teja.

FCSB a mai transferat un tanar jucator, pe Razvan Oaida de la FC Botosani, care va veni din vara.

"Deja se vorbise despre Oaida cand am ajuns, am fost intrebat si eu si mie imi place. A fost o decizie a tuturor celor care decid. Am vorbit cu el, a fost aici. I-am transmis sa fie sanatos si sa joace la echipa sa", a spus Teja. 

Jucator de baza sezonul trecut la Botosani, rezerva vesnica la FCSB. Morutan nu a mai prins un meci intreg la FCSB din octombrie, de la partida cu Chiajna.

Ce s-a intamplat cu Olimpiu Morutan in ultimele luni?

Adrian Boingiu, selectionerul de la U19, spune ca Morutan are nevoie de atentie speciala la FCSB, pentru ca inca nu s-a integrat in grup.

"Eu vorbesc mult cu el. Vrea sa vad ce se intampla cu el. Saptamana trecuta am vorbit de doua ori cu el. Botosani era Botosani, acolo era titular de drept. La FCSB pretentiile sunt altele. Daca nu faci fata unor situatii, nu te poti exprima la acelasi nivel. Are nevoie de o sustinere afectiva si de tratarea diferita fata de jucatorii seniori. Cred ca acest lucru e foarte important. Trebuie sa il integrezi, nu e usor", a spus Boingiu pentru ProSport.

In 2019, Olimpiu Morutan a jucat doar 75 de minute - o repriza cu Chiajna (0-0) si 30 de minute cu Dunarea Calarasi (1-1).

Iftime: "Morutan, un mic esec!"


FCSB l-a transferat zilele trecute pe Razvan Oaida,
 de la FC Botosani, dar jucatorul va continua sa joace in Moldova.

Iftime nu vrea ca Oaida sa aiba problemele lui Morutan, si l-a sfatuit pe Becali sa nu ii plateasca salariul, ca jucatorul sa nu dea de alte tentatii la Botosani.

"Sper ca el sa inteleaga lectia pe care a primit-o Morutan, stand la mine inca 6 luni sau un an de zile, sa joace fotbal, sa ramana concentrat, sa inteleaga ca fotbalul nu se incheie cu acest transfer."

"Trebuie ca noi sa il instruim incontinuu, sa il punem in situatie de presiune, sa joace, sa nu se relaxeze. Daca se intampla asa, va fi ok. Daca nu, poate fi un mic esec, asa cum in momentul asta este Olimpiu Morutan."

CITESTE SI

Modifică setările cookies