Ele e inlocuitorul lui Alexe: S-a antrenat cu Roberto Carlos, Beckham si Ronaldinho, iar acum vine sa o salveze pe Dinamo pentru doar 100.000 de euro!

Autor: Sport.ro
Vineri 08 Iulie 2011, 07:23

	Ele e inlocuitorul lui Alexe: S-a antrenat cu Roberto Carlos, Beckham si Ronaldinho, iar acum vine sa o salveze pe Dinamo pentru doar 100.000 de euro!

Marius Alexe pleaca zilele viitoare la Cesena, iar sefii din Stefan cel Mare au adus deja in locul lui un jucator de 22 de ani.

Dinamo a reusit primul transfer din acest mercato, Georgian Toba, mijlocasul celor de la Universitatea Cluj. Toba, care ultima oara a fost imprumutat la Unirea Urziceni, poate juca atat ca mijlocas stanga, cat si ca mijlocas dreapta. Colegii de la "U" spun despre el ca "are o viteza exceptionala", exact principala calitate a lui Marius Alexe. Dinamo l-a transferat de la "U" pe Toba pentru 100.000 de euro, iar cele doua cluburi il vor detine în coproprietate, scrie ProSport.

In 2006, proaspatul dinamovist a castigat un concurs si a a vut sansa sa se antreneze impreuna cu Roberto Carlos, Beckham, Ronaldinho si Henry, dupa ce a castigat un concurs organizat de Pepsi. Totul a început la Barcelona si a durat sase saptamani. "Aveam mari emotii, urma sa ne intalnim cu Ronaldinho. A aparut si a inceput sa jongleze cu balonul. In acelasi timp, organizatorii i-au facut o surpriza, chemand in sala de sport o trupa de samba chiar din Brazilia”, a povestit Toba pentru universitateacluj.ro.

Apoi au urmat Londra si Henry. "Era un exemplu pentru noi. Ne povestea fragmente din viata lui. Intr-o zi a aparut cu tricouri de la Arsenal. Mi-a facut cadou unul, cu numele meu imprimat pe spate si numărul pe care il avea el la Arsenal, numarul 14. In plus, era si semnat de el”. Mai mult, fostul atacant de la Arsenal i-a luat pe castigatori si i-a dus la un mall, iar cumparaturile le-a platit din buzunarul lui.

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT