Liga 1

El este brazilianul cerut la Steaua in locul lui Sanmartean. Transferul pentru care fanii ar putea umple tribunele

Fara Sanmartean, Steaua risca sa piarda in retur doua dintre cele mai puternice calitati pe care le-a avut in acest an: magia unui mijlocas de calitate si sustinerea fanilor care au venit la meciuri sa il vada in actiune.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Ianuarie 2015, 07:54
Data actualizarii: Luni 05 Ianuarie 2015, 07:55

Daca Al Ittihad va plati aproximativ jumatate de milion de euro ca Sanmartean sa joace in Arabia Saudita inca din aceasta iarna, si nu din vara, de cand va incepe contractul sau semnat la intalnirea cu Piturca, Steaua este obligata sa ii gaseasca imediat un inlocuitor.

Fanii care au votat pe www.sport.ro cine ar fi omul cel mai potrivit pentru a-l inlocui pe Lucian Sanmartean sustin ca brazilianul Eric, fostul jucator de la Gaz Metan Medias si Pandurii, ar putea sa duca mai departe rolul lui Sanmartean.

Din peste 2500 de voturi exprimate pe www.sport.ro, cititiorii au ales ca Eric este cea mai potrivita varianta pentru Steaua in acest moment in proportie de peste 50%. Pe locul 2 s-a clasat Teixeira de la Petrolul, cu putin peste 25% din voturi.

Eric a mai fost in trecut pe lista Stelei si nu ar refuza nici acum o oferta din Ghencea: "Mi-am dorit mereu sa ajung la o echipa mare, unde vin suporteri multi la stadion, care sa iti strige numele", a declarat acesta pentru Sport ProTV.

Modifică setările cookies