Toate DETALIILE despre transferul lui Sanmartean: "Eu si Laur l-am transferat la Piturca!" Dezvaluiri despre mutarea lui Lucian:

Piturca i-a chemat in Romania pe sefii lui de la Al Ittihad. A inceput in forta 2015 cu negocieri pentru Sanmartean si Szukala.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Ianuarie 2015, 16:32
Data actualizarii: Duminica 04 Ianuarie 2015, 16:41

UPDATE: Anamaria Reghecampf a intrat in direct la TV, la Sport.ro, la Ora Exacta in Sport, unde a vorbit despre negocierile lui Sanmartean cu Ittihad:

"Discutiile au fost scurte, situatia a fost apare, pentru ca nu am putut sa comunicam cu antrenorul lui Ittihad (n.r.: Victor Piturca). A trebuit sa avem discutii pe email, jucatorul a mers cand la mine, cand la antrenor acasa. Ittihad e un club serios, care ne-a pus in fata un contract serios, din toate punctele de vedere. Lucian a discutat cu antrenorul acasa la el, apoi a venit la mine, apoi a mers iar la el, apoi a venit iar la mine, toti au luat act de doleantele noastre si asta a fost.

Nu m-a surprins interesul lui Piturca: in viata roata mereu se intoarce. El a avut nevoie de Lucian, a facut un transfer incredibil, a avut si norocul ca a avut si aceste locuri de jucatori straini si a luat ce e mai bun din Romania. Transferul nu trebuie sa fie umbrit de disputa mea cu Piturca. Pe mine nu ma intereseaza conflictele, cine e antrenor... ma intereseaza ca jucatorii mei sa aiba contracte perfecte.

Jucatorii nu trebuie sa fie descoperiti, pentru ca antrenorii sunt si pe urma nu mai sunt.

Eu si Laur am luat decizia impreuna ca Lucian sa mearga la Al Ittihad, pentru ca este o chestie incredibila ca la 35 de ani sa-ti gasesti un transfer, din vara, repet, din vara, pentru ca este ultimul sau contract, ultimul sau an. Am discutat putin cu Steaua despre Lucian, ramasese sa mai vorbim dupa Sarbatori.

Am vorbit cu patronul ca Lucian sa nu faca greseala sa nu se duca, daca are o oferta de nerefuzat. Si Lucian a vorbit cu patronul ca nu va fugi, ca nu va pleca de la Steaua fara ca el sa stie, sau fara cei 500.000 de euro pe care ii vrea Becali. Cine stie, daca nu se dau banii, poate in vara, Lucian ajunge la sotul meu :))

Urmeaza ca Ittihad sa plateasca suma de 500.000 de euro, daca il vor inca de acum. Altfel, el vine la Ittihad din vara. Nimeni nu l-a contactat pe Argaseala, deci banii nu s-au platit Stelei, inca. Se poate sa fie si o chestiune de zile pana se rezolva, iar Lucian sa plece inca de acum. Noi asteptam sa vedem ce se intampla.

Sanmartean face parte din familia noastra, lui Piturca i s-a explicat ca nu trebuie sa aiba orgolii pentru jucatorii mei, iar interesul lor e sa plece unde le e cel mai bine. Discutiile se poarta pe email, eu nu merg niciodata in casa la Piturca, insa ofertele pe care le au jucatorii mei se negociaza pe email, iar eu analizez totul cu avocatul Dan Idita si asta e", a spus Anamaria Reghecampf la Ora Exacta de la Sport.ro.


Pe primul l-a convins deja sa semneze cu arabii. Sanmartean e jucatorul lui Al Ittihad, insa nu de acum, ci din vara lui 2015. www.sport.ro a intrat in posesia actului semnat aseara de mijlocasul stelist!

Acum, oficialii din Arabia Saudita fac eforturi pentru a se intelege cu Steaua. Sunt sanse mari ca eliberarea lui Sanmartean de actulul angajament sa fie obtinuta, iar fotbalistul sa plece in primul cantonament al anului cu Ittihad, la Dubai.  Surse din cadrul negocierilor anunta ca Becali si-ar fi dat deja acordul, dar Steaua nu a facut inca anuntul oficial al plecarii fotbalistului.

Piturca il vrea neaparat inca de acum pe Sanmartean, considerat esential pentru succesul in a doua parte a campionatului. Mijlocasul va castiga un milion de euro pe an in Golf.

Modifică setările cookies