Cele 3 variante ale Stelei pentru inlocuirea lui Sanmartean! VOTEAZA: Pe cine ar trebui sa transfere Steaua in aceasta iarna?

Sanmartean lasa Steaua si pleaca pe drumul banilor de la arabi. DETALII AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Ianuarie 2015, 20:55
Data actualizarii: Duminica 04 Ianuarie 2015, 21:06

Inlocuitorul lui Sanmartean ar putea veni chiar de la arabi. Steaua incearca sa-l transfere pe brazilianul Eric, in prezent aflat sub contract cu Al Ahli, dar mai are si alte variante - Cernat si Teixeira joaca pe postul lasat liber de plecarea "magicianului".

Eric viseaza sa imbrace tricoul Stelei: "Mi-am dorit mereu sa ajung la o echipa mare, unde vin suporteri multi la stadion, care sa iti strige numele."

Cernat de la Otelul si Teixeira, care foarte probabil isi va rezilia contractul cu Petrolul in aceasta iarna, sunt celelalte doua variante la care se gandesc Gigi Becali si Costel Galca.

Ana Maria Prodan: "Al Ittihad trebuie sa plateasca 500.000 €"

Intr-o interventie telefonica la Sport.ro, Ana Maria Prodan a declarat ca Sanmartean s-a sfatuit cu Laurentiu Reghecampf inainte sa accepte propunerea lui Piturca.

"Discutiile au fost scurte, situatia a fost apare, pentru ca nu am putut sa comunicam cu antrenorul lui Ittihad (n.r.: Victor Piturca). A trebuit sa avem discutii pe email, jucatorul a mers cand la mine, cand la antrenor acasa. Ittihad e un club serios, care ne-a pus in fata un contract serios, din toate punctele de vedere. Lucian a discutat cu antrenorul acasa la el, apoi a venit la mine, apoi a mers iar la el, apoi a venit iar la mine, toti au luat act de doleantele noastre si asta a fost."

"Nu m-a surprins interesul lui Piturca: in viata roata mereu se intoarce. El a avut nevoie de Lucian, a facut un transfer incredibil, a avut si norocul ca a avut si aceste locuri de jucatori straini si a luat ce e mai bun din Romania. Transferul nu trebuie sa fie umbrit de disputa mea cu Piturca. Pe mine nu ma intereseaza conflictele, cine e antrenor... ma intereseaza ca jucatorii mei sa aiba contracte perfecte."

"Jucatorii nu trebuie sa fie descoperiti, pentru ca antrenorii sunt si pe urma nu mai sunt."

"Eu si Laur am luat decizia impreuna ca Lucian sa mearga la Al Ittihad, pentru ca este o chestie incredibila ca la 35 de ani sa-ti gasesti un transfer, din vara, repet, din vara, pentru ca este ultimul sau contract, ultimul sau an. Am discutat putin cu Steaua despre Lucian, ramasese sa mai vorbim dupa Sarbatori."

"Am vorbit cu patronul ca Lucian sa nu faca greseala sa nu se duca, daca are o oferta de nerefuzat. Si Lucian a vorbit cu patronul ca nu va fugi, ca nu va pleca de la Steaua fara ca el sa stie, sau fara cei 500.000 de euro pe care ii vrea Becali."

"Urmeaza ca Ittihad sa plateasca suma de 500.000 de euro, daca il vor inca de acum. Altfel, el vine la Ittihad din vara. Nimeni nu l-a contactat pe Argaseala, deci banii nu s-au platit Stelei, inca. Se poate sa fie si o chestiune de zile pana se rezolva, iar Lucian sa plece inca de acum. Noi asteptam sa vedem ce se intampla."

"Sanmartean face parte din familia noastra, lui Piturca i s-a explicat ca nu trebuie sa aiba orgolii pentru jucatorii mei, iar interesul lor e sa plece unde le e cel mai bine. Discutiile se poarta pe email, eu nu merg niciodata in casa la Piturca, insa ofertele pe care le au jucatorii mei se negociaza pe email, iar eu analizez totul cu avocatul Dan Idita si asta e", a spus Anamaria Reghecampf la Ora Exacta de la Sport.ro.

Modifică setările cookies