Galamaz, la cativa centimetri de moarte! Martinovic, dezvaluiri emotionante: ce l-a facut sa sara pe golanul din Ploiesti si cum l-au poreclit sarbii

Autor: Sport.ro
Sambata 05 Noiembrie 2011, 10:19

	Galamaz, la cativa centimetri de moarte! Martinovic, dezvaluiri emotionante: ce l-a facut sa sara pe golanul din Ploiesti si cum l-au poreclit sarbii

Martinovici a vorbit pentru prima data despre incidentul de la Ploiesti. A explicat ce l-a facut sa sara pe fanul care l-a lovit pe Galamaz.

Erou la Steaua, cerut capitan de fani si iubit de 40.000 de oameni veniti pe National Arena la meciul cu Maccabi, Martinovic a ajuns vedeta si acasa.

In Serbia, Martinovic a fost numit "Karatistul", pentru felul in care a reactionat atunci cand l-a luat la trante pe fanul din Ploiesti. Intrebat de presa din Serbia daca a facut vreodata karate, Martinovic a raspuns amuzat:

"Eu, sa fac karate? Cel mai aproape de acest sport am fost cand am trecut pe strada pe langa o scoala de karate... :))"

Martinovic a dezvaluit pentru prima data la ce s-a gandit cand a sarit pe golanul din Ploiesti. El s-a temut pentru viata lui Galamaz. Medicul Stelei le-a marturisit jucatorilor ca Gala a fost in pericol de moarte. Daca fanul il lovea in zona tamplei, am fi asistat la o tragedie fara precedent in Europa.

"In acel moment pe teren, nu m-am gandit la nimic. Nici la Monica Seles, in mintea mea era doar sa-l pun jos pe acel fan. Nu am gandit, am reactionat pur si simplu, a fost din instinct. Am vrut sa-mi apara colegii. Va spun sincer, la inceput nu m-am asteptat ca acel suporter sa loveasca pe cineva. De cate ori nu s-a intamplat ca un fan sa intre pe teren pentru a protesta pasnic?"

"Galamaz are fractura si va sta o luna si jumatate pe bara. Ar putea reveni pe teren mai repede, dar cu o masca pe fata. Doctorul mi-a spus ca daca ar fi fost lovit mai sus, lovitura ar fi fost fatala. Tatarusanu a avut arsuri pe spate, dar s-a vindecat si totul este ok acum", a declarat Martinovic in presa din Serbia.

DNA cere ridicarea imunității unui fost ministru, acuzat că a luat mită. Surse: Ar fi vorba de Bănicioiu
BRAT

Modifică setările cookies