Valentin Iliev FCSB Novak Martinovic Superliga

Un fost coleg al lui Iliev reacționează după ce MM Stoica l-a propus pe bulgar la FCSB: „Nimănui nu îi e ușor cu Becali!”

Valentin Iliev, fost jucător al Stelei (acum FCSB), a ajuns pe lista lui Gigi Becali, după ce MM Stoica l-a propus pentru postul de antrenor principal.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Martie 2023, 13:05
Data actualizarii: Duminica 12 Martie 2023, 13:06

Novak Martinovic, fost coleg cu Valentin Iliev la FCSB între anii 2011 și 2012 i-a făcut o caracterizare superbă bulgarului, recomandându-l pentru postul de antrenor al vicecampioanei.

„De Iliev pot să zic numai de bine, doar lucruri bune. Mă bucur pentru el, pentru cum e caracterul lui, pentru cum a fost ca jucător. Și mai ales pentru cum e ca om. Mă bucură mult să aud asta, nu știam. Nu suntem într-un dialog constant, ne auzim cât de cât, dar atât.

Martinovic: „Iliev e o soluție bună pentru orice club!”

Știu că a făcut treabă în Bulgaria ca antrenor. E un mare pas înainte pentru el și merită asta din plin. A fost unul dintre cei mai profesioniști jucători alături de care am jucat, sunt sigur 100% că, așa cum a fost ca jucător, este și antrenor.

Este devotat. E drept, e sincer, nu e o persoană care să spună ceva, dar să facă altceva. Cred că Iliev e o soluție bună pentru orice club. Nimănui nu îi e ușor cu Becali, atât Becali, cât și el, au o mare credință în Dumnezeu și în biserică, sunt foarte credincioși”, a afirmat Novak Martinovic, potrivit gsp.ro.

Zenga, Protasov, Levy, Pedrazzini și Bergodi sunt străinii care au antrenat-o pe FCSB în decursul anilor.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!