Vinicius Junior Real Madrid Fotbal extern

Mărunțiș! Vinicius, cel mai prost plătit dintre starurile de la Real Madrid

Brazilianul a devenit unul dintre jucătorii de bază de la Real Madrid în acest sezon și se aștepta ca acest lucru să se reflecte și în noul său contract.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 19:44
Data actualizarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 20:09

Vinicius Jr. se numără printre fotbaliștii cu salariile cele mai mici de la Real Madrid și potrivit Goal, oficialii clubului nu se grăbesc să-i ofere un nou contract.

Talentatul fotbalist de 21 de ani a semnat cu Real Madrid în 2018, după ce s-a despărțit de Flamengo. Mutarea i-a costat pe „galactici” 45 de milioane de euro.

Vinicius are 125 de apariții în tricoul „blancos”, iar în acest sezon a marcat cinci goluri în șapte apariții în acest sezon.

Ce salariu are Vinicius în acesta moment

Tânărul fotbalist încasează în momentul de față un salariu de 3.2 milioane de euro pe sezon, care se poate ridica până la 4 milioane cu tot cu bonusuri. Vinicius este alături de Dani Ceballos, Jesus Vallejo și Andriy Lunin alcătuiesc lista celor mai prost plătiți fotbaliști ai lui Real Madrid.

Vinicius s-a numărat printre primii fotbaliști care au acceptat reducerea salarială aplicată de club din cauza pandemiei de coronavirus.

Real Madrid este gata, potrivit sursei citate mai sus, să se așeze la masa negocierilor cu Vinicius și să-i ofere acestuia un nou contract, valabil până în 2024, cu o clauză contractuală de 500 de milioane de euro.

Modifică setările cookies