Liga 1

EXCLUSIV Ei sunt jucătorii care ar trebui să facă diferența în derbiul campionatului, CFR - FCSB! Tavi nu se numără printre ei

CFR Cluj primește vizita vicecampioanei FCSB într-un meci care poate stabili într-o mare proporție campioana din acest sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Aprilie 2022, 15:38
Data actualizarii: Sambata 16 Aprilie 2022, 15:37

Ardelenii conduc în clasament cu 45 de puncte, cinci mai multe decât FCSB, și se pot distanța la opt lungimi de „roș-albaștri” dacă se vor impune duminică.

În aceste condiții este greu de crezut că FCSB va reuși să mai recupereze handicapul de puncte în cele cinci etape care mai rămân până la final. Ba mai mult, trupa lui Petrea ar remura și pentru locul doi, pentru că o înfrângere cu CFR i-ar permite Universității Craiova să se apropie la doar două puncte.

Petrila, peste Tavi Popescu!?

Marcel Pușcaș, președintele lui FCU Craiova, a numit jucătorii care în opinia sa vor putea înclina balanța în favoarea uneia dintre echipe dacă vor prinde o zi bună.

„Categoric Deac și Petrila (n.r. - vor putea face diferența în meciul de duminică) pentru CFR. Iar dincolo consacrații Tănase și Olaru.

Mie îmi place foarte mult acest Olaru. Este după părerea mea cel mai bun mijlocaș, la ora asta, din România. Are un traveliu foarte mare, este inteligent. Va fi un jucător și mai important dacă va avea continuitate.

Deac are mereu un as în mânecă. O pasă de gol, un dribling, un penalti, o lovitură bună din fază fixă.

Petrila are viteză, inteligență de joc peste medie. Aproape că nu a fost dată să nu fie introdus Petrila și să nu dea gol sau pasă de gol. Să nu uităm că Petrila a jucat cam cu 30% mai puțin decât (Tavi) Popescu sezonul acesta și de multe ori mi se pare că s-a remarcat mai mult decât Tavi.

Probabil posesia va fi de partea lui FCSB, dar meciul e deschis oricărui rezultat. Cine va greși mai puțin va câștiga”, a spus Marcel Pușcaș la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

CFR Cluj - FCSB, duminică, de la ora 20:30, în etapa a cincea din playoff-ul Ligii 1. Cele mai tari faze vor fi pe sport.ro.

Modifică setările cookies