VIDEO Toni Petrea a mărturisit ce apreciază la Dan Petrescu! Ce ar împrumuta de la antrenorul CFR-ului 

Antrenorul FCSB-ului l-a lăudat pe Dan Petrescu înaintea meciului direct cu CFR Cluj.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Aprilie 2022, 12:10
Data actualizarii: Sambata 16 Aprilie 2022, 13:22

În runda a patra din playoff, FCSB a profitat de înfrângerea CFR-ului cu Universitatea Craiova, 2-3, și s-a apropiat la 5 puncte de liderul Ligii 1, datorită victoriei cu FC Voluntari, 4-0. 

Astfel, meciul de duminică din Gruia, de la 20:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro, va fi decisiv pentru lupta la titlu a FCSB-ului în acest sezon. Obligat să câștige duelul cu Dan Petrescu (54 ani), Toni Petrea (46 ani) a recunoscut meritele opunentului său în pregătirea fazei defensive. 

„Îmi place cum organizează echipa, faza defensivă, o face foarte bine. Ați văzut și în Europa, Simeone e criticat pentru stilul lui. Dar fiecare are armele lui de joc. Organizarea defensivă e foarte importantă la ora actuală”, a declarat Toni Petrea la conferința de presă premergătoare meciului cu CFR Cluj. 

Toni Petrea: „Știm stilul lor de joc!”

„E o echipă care nu mai are nevoie de nicio prezentare, cu jucători valoroși, lot numeros. Se menține pe primul loc de ceva timp, cu rezultate fantastice, din punctul meu de vedere, cel puțin în Liga 1. 

Noi merge acolo încrezători pentru un joc bun și să câștigăm. Indiferent de ce echipă întâlnim acesta este gândul nostru, să câștigăm. 

E un meci important pentru ambele echipe. Dacă nu vom reuși să câștigăm distanța dintre noi se mărește. Vor mai rămâne cinci jocuri foarte grele, dar dacă noi nu vom reuși să câștigăm probabil vor lua o opțiune serioasă pentru titlu de campion”, a precizat Toni Petrea.

Dacă va câștiga la Cluj, FCSB se va apropia la 2 puncte de gruparea din Gruia, cu 5 jocuri înainte de finalul campionatului. 

Clasament playoff 

Modifică setările cookies