Liga 1

VIDEO EXCLUSIV Trei jucători de la CFR Cluj au ofertele pe masă! Impresarii, așteptați în tribune la meciul cu FCSB: „Au fost discuții!”

CFR Cluj, în tatonari cu mai multe cluburi din străinătate pentru vânzarea a trei jucători care au dus greul în acest sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Aprilie 2022, 13:13
Data actualizarii: Sambata 16 Aprilie 2022, 13:20

Petrila, Otto și Burcă sunt fotbaliștii care s-ar putea despărți de CFR Cluj în vară. Cristi Balaj, președintele ardelenilor, a dezvăluit că oficialii campioanei se află în tratative cu mai multe cluburi din străinătate pentru posibile transferuri.

„Nu știu dacă vin impresari special pentru Petrila. Știu că există interes asupra acestui joc, dar nu cunoaștem pentru ce jucători vin impresarii.

Avem grijă să aibă poziții cât mai bune, dar nu mergem la ei să-i întrebăm sau să încercăm să punem pe cineva lângă ei să vadă legat de ce jucător ia notițe.

Au fost discuții și pentru Petrila, și pentru Otto. Pentru Burcă au mai fost discuții și noi suntem deschiși. Noi nu blocăm posibilitatea ca un jucător al CFR-ului să obțină un contract mai bun. Nu putem decât să ne bucurăm când apar asemenea oferte. Dar, bineînțeles, este important ca și clubul să fie mulțumit  de oferta făcută”, a spus Cristi Balaj la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

CFR Cluj - FCSB, duminică, de la ora 20:30, în etapa a cincea din playoff-ul Ligii 1. Cele mai tari faze vor fi pe sport.ro.

Clasament playoff Liga 1

  1. CFR Cluj - 45 de puncte
  2. FCSB - 40p.
  3. Univ. Craiova - 36p.
  4. FC Voluntari - 30p.
  5. Farul Constanța - 28p.
  6. FC Argeș - 24p.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies