Liga 1

Ei sunt fotbaliștii de la FCSB testați pozitiv cu Covid-19! Câți jucători sunt disponibili pentru meciul cu CS Mioveni 

FCSB are din nou probleme serioase din cauza coronavirusului. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 14 Octombrie 2021, 13:17
Data actualizarii: Joi 14 Octombrie 2021, 13:19

La un an și o lună distanță de la momentul în care a avut nu mai puțin de 18 persoane infectate, FCSB este din nou lovită. Trei jucători care s-au antrenat alături de lotul lui Iordănescu au ieșit pozitivi inițial, iar de acolo s-a declanșat haosul. 

Antrenorul și staff-ul său au fost și ei testați pozitiv, iar lor li s-au alăturat Straton și Șerban, confirmați și ei cu virusul. Pe lângă aceștia, Budescu și Șut au acuzat simptomele specifice, însă testele inițiale le-au ieșit negative și au fost izolați de grup. 

  • FCSB

Cristea și Oaidă, pozitivi la Covid-19 

Din informațiile sport.ro, doi dintre jucătorii care au ieșit pozitivi la ultimele teste sunt Iulian Cristea și Răzvan Oaidă. Fundașul care a jucat în 10 meciuri în acest sezon a mai fost infectat o dată, chiar anul trecut, în perioada meciului de infarct cu Backa Topola, din preliminariile Europa League. 

Astfel, roș-albaștrii au mari probleme pentru deplasarea cu CS Mioveni, acolo unde, conform surselor sport.ro, au disponibili doar 14 jucători în lot, iar trei dintre ei sunt portari. 

Jucătorii convocați la naționale sunt cei care sunt apți de joc pentru meciul cu Mioveni de la Buzău: Vlad, Keșeru, Cordea, Ianis Stoica și Ovidiu Perianu. Lor li se alătură și Musi, tânărul debutant din echipa vicecampioanei și Risto Radunovic. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies