Eduard Radaslavescu s-a hotărât! Gigi Becali nu-l mai vrea, așa că a ales cu ce club va semna

eduard radaslavescu FCSB Gigi Becali Superliga Eduard Rădăslăvescu / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Iulie 2024, 16:57
Data actualizarii: Luni 08 Iulie 2024, 17:04

Eduard Radaslavescu (19 ani) l-a dezamăgit pe Gigi Becali în meciul din Supercupa României, motiv pentru care patronul FCSB vrea să-l cedeze sub formă de împrumut.

Puștiul de 19 a fost titular în confruntarea FCSB - Corvinul Hunedoara, însă a avut o evuție ștearsă în prima repriză, motiv pentru care a fost shimbat după primele 45 de minute.

Gigi Becali încearcă acum să-l trimită pe Radaslavescu la alt club, sub formă de împrumut, pentru a primi mai multe minute de joc. După ce în trecut fotbalistul a refuzat să semneze cu Hermannstadt sau Poli Iași, acum acesta pare tentat, potrivit Digisport, să accepte propunerea de a reveni la Farul Constanța, clubul de unde a fost cumpărat de FCSB.

Radaslavescu vrea înapoi la Farul

Fotbalistul speră că sub conducerea lui Gică Hagi va reuși să revină la forma care i-a adus transferul la FCSB.

"Radaslavescu trebuie să se ducă împrumut că nu poate să joace în fața lui Musi sau în fața lui Tavi. Am U21, dar băi, tu mă pui pe mine să joc cu Musi? Eu când am intrat în fotbal nu era așa ceva", a spus Gigi Becali.

Transferat pentru 850.000 de euro de la Farul Constanța în urmă cu două sezoane, Radaslavescu este în scădere evidentă de formă, ajungând să valoreze 400.000 de euro, potrivit site-urilor de specialitate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!