VIDEO EXCLUSIV Sfatul lui Ioan Becali pentru ”perla” lui Gigi Becali: ”Își bate joc de meseria lui!”

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Iulie 2024, 23:32
Data actualizarii: Duminica 07 Iulie 2024, 23:32

Ultimul sezon a fost unul modest pentru Octavian Popescu în comparație cu ceilalți patru ani petrecuți la FCSB.

După o perioadă în care impresiona la FCSB și toată lumea îl considera drept următorul transfer important din Superliga României, Octavian Popescu a intrat într-un con de umbră și nu a reușit să se mai ridice la nivelul așteptărilor.

Ioan Becali: ”Dacă Octavian Popescu nu își revine într-un an, înseamnă că își bate joc de meseria lui!”

Totuși, la finalul sezonului trecut, fotbalistul a dezvăluit că a jucat accidentat o perioadă. În această vară, Octavian Popescu s-a operat și speră să revină mai puternic ca niciodată.

Ioan Becali este convins că Octavian Popescu va reuși să revină la forma de odinioară, însă l-a avertizat pe fotbalistul campioanei României că trebuie să muncească din greu și să își depună mai mult efort pe teren.

Octavian Popescu avea o clauză de 100 de milioane. A avut un urcuș, acum așteptăm din nou să își revină, s-a operat, a făcut și ceva la septul nazal. Sper să revină, are 21-22 de ani, e timp.

Eu cred că își revine. A jucat și câteva luni accidentat, nu mai respira ca lumea. Acum e momentul lui. Dacă nu își revine într-un an, un an jumătate, înseamnă că își bate joc de meseria lui. El fotbal știe, numai că trebuie să se antreneze, să tragă de el ca să ajungă.

Talentul îl ajută, nu îl ajută munca, nu îl ajută devotamentul. Coman, la națională, face faza de atac, dar și mai bine face faza de apărare, pentru că fotbalul se joacă și înapoi, nu numai înainte”, a spus Ioan Becali pentru PRO TV și Sport.ro.

  • 21 de ani are Octavian Popescu.
  • 2,3 milioane de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, potrivit Transfermarkt.

Mihai Stoica a dezvăluit când va reveni Octavian Popescu

Managerul general de la FCSB a explicat că Octavian Popescu va putea reveni pe teren la începutul lunii august.

"Pe Octavian Popescu l-a operat doctorul Bogdan Mocanu. A avut o sinuzită foarte, foarte complicată. El nu putea să respire. Respira pe gură, nu putea să doarmă noaptea. Acum e alt om. În jurul datei de 15 iulie va începe să alerge, în jurul datei de 1 august se va antrena cu echipa, iar după o săptămâna va putea juca”, a spus Mihai Stoica la Prima Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!