Eduard Novak Arcul de Triumf FCSB Superliga

Eduard Novak face anunțul momentului! Când va putea FCSB să joace pe Arcul de Triumf

FCSB vrea să plece de pe Arena Națională, iar arena ”Arcul de Triumf” este ținta lui Gigi Becali.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 26 Februarie 2022, 15:01
Data actualizarii: Sambata 26 Februarie 2022, 15:01

Până acum, accesul echipelor de fotbal pe arena de lângă parcul Herăstrău a fost blocat deoarece nu a fost finalizată baza legală pentru închirierea stadionului. Doar echipa națională de rugby a avut, până acum, acces acolo.

FCSB își dorește ca meciurile mai puțin importante să se dispute acolo, pentru a nu mai plăti chiriile de pe Arena Națională, semnificativ mai mari decât cele pe care le-ar putea cere reprezentanții stadionului din norul Bucureștiului.

Eduard Novak, Ministrul Sportului din România, susține că în maxim 30 de zile ar trebui finalizată documentantația, astfel încât arena să poată fi închiriată.

"Să ştiţi că există răspuns favorabil şi Federaţia Română de Fotbal va primi această bază sportivă pentru a juca în perioada următoare, cu tineretul şi câteva meciuri cu fete.

Însă, avem aici o problemă legată de birocraţie din păcate se tot amâna, pentru a obţine semnăturile din partea unor ministere pentru Centrul Naţional Sportiv Arcul de Triumf, ca să putem într-adevăr să intrăm într-o normalitate şi să putem să închiriem.

Dar la nivel de federaţii, cum are şi protocoul Federaţia de Rugby, am făcut un protocol şi cu Federaţia Română de Fotbal ca să-şi poată să-şi desfăşoară activităţile în perioada următoare.

(n.r. - Sunt solicitări din partea cluburilor?) Sunt solictari, da, ei trebuie să aşteptpe puţin până o să avem acest CSN.

(n.r. - În cât timp va juca FCSB?) Cred că în maximum o lună, deoarece suntem spre finalizarea tuturor semnăturilor şi a înfiinţări Centrului Naţional Sportiv", a spus Eduard Novak, pentru Telekom Sport.

Pe lângă FCSB, echipa națională de tineret și echipa națională de fotbal feminin sunt așteptate pe stadionul ”Arcul de Triumf”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!