VIDEO "Edi nu l-a vrut pe Budescu!" Acum a venit și răspunsul lui Iordănescu pentru Becali

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Noiembrie 2021, 13:30
Data actualizarii: Luni 15 Noiembrie 2021, 13:45

Edi Iordănescu și-a luat azi rămas bun de la jucătorii FCSB-ului.

Antrenorul a fost dis-de-dimineața până în baza din Berceni a roș-albaștrilor, apoi a discutat 10 minute cu reprezentanții presei despre diferite subiecte. 

Nu a ocolit niciun subiect delicat. În urmă cu o săptămână, patronul vicecampioanei, Gigi Becali, spusese că Edi Iordănescu nici nu l-a dorit pe Constantin Budescu la echipă. Afirmația venise pe fondul tiradei omului de afaceri la adresa mijlocașului de la FCSB. "Dă recital de exterioare!", tunase latifundiarul.

Edi Iordănescu a venit azi cu mai multe precizări legate de subiect.

"Întrebați-l pe Budescu pe cine a sunat prima oară, ce am făcut eu după ce m-a sunat și dacă nu la jumătate de oră l-a sunat patronul să-i propună să vină. Cred că patronul trebuia să fie mai clar în ce a spus.

E adevărat, am spus că dacă reușim să-l aducem, să ne înțelegem cu el, va trebui să luăm în calcul foarte serios să schimbăm sistemul de joc, pentru că este greu pentru Budescu să joace în sistemul ăsta. Însemna să aibă anumite responsabilități care n-au legătură cu profilul lui. Dar nu mai vreau să vorbesc despre ce a vorbit patronul", a declarat Edi Iordănescu. 

Edi Iordănescu (43 de ani) a devenit antrenor la FCSB pe 18 august, după ce în primele cinci etape ale Ligii 1 echipa fusese pregătită de Dinu Todoran. Contractul lui Edi era valabil până la sfârşitul sezonului 2021-2022.

Duminică după-amiază Iordănescu a anunțat că se desparte de FCSB.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!