Liga 1

Cum a aflat Becali că are o nouă ”perlă” la FCSB: ”El e altceva, strălucește”

MM Stoica și-a amintit momentul în care l-a informat pe Gigi Becali despre potențialul uriaș al lui Octavian Popescu (18 ani).

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 10:26
Data actualizarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 10:29

Acum, tânărul atacant este nelipsit din echipa vicecampioanei și este cotat de site-urile de specialitate la 1,9 milioane de euro. Becali este hotărât să doboare recordul transferului lui Dennis Man la Parma cu Popescu, dorit deja de cluburi ”cu nume” din Europa.

"Nu am avut jucător cu calităţile lui la nicio echipă la care am fost. Uite, eram în Turcia anul trecut pe vremea asta, la Cupa Corendon, şi m-a sunat Gigi în timpul unui antrenament 'Cum e Coman? Cum e Man?'. I-am spus 'Gigi, Coman şi Man sunt bine, Moruţan e bine, dar ai un jucător din altă categorie aici'. El 'Cine e, mă?', 'Octavian Popescu'. 

Nu se discută, nu se compară. Ştiu ce au fost Coman şi Man la 18 ani, nu există termen de comparaţie, la toate echipele pe care le-am avut nu există termen de comparaţie şi îi zic 'El e altceva, străluceşte'. Şi el 'Bravo, mă, tată'. Iar Marius Ianuli, Mache, zice 'Mamă, cum ai dat-o pe asta. Poţi să-l compari cu Man şi cu Coman?'. 

'Poate tu nu-l poţi compara. Asta e meseria mea şi cred că văd'. Sunt oameni care văd chestii. Poţi să mai vezi şi ţepe, e adevărat", a spus MM Stoica, la Telekom Sport.

Octavian Popescu a jucat în 19 meciuri pentru FCSB în acest sezon, în toate competițiile, reușind să marcheze de patru ori, cifră la care se mai adaugă și alte două pase decisive.

Modifică setările cookies