"E un dobitoc care vorbeste prostii!" Atac incredibil al lui Mircea Rednic la adresa unui fost conducator de la Dinamo

Mircea Rednic il ataca dur pe Vasile Turcu, fostul actionar de la Dinamo, dupa ce acesta l-a acuzat pe antrenor ca obtine comisioane din transferurile pe care Rednic le face.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Septembrie 2015, 17:01
Data actualizarii: Miercuri 09 Septembrie 2015, 17:03

Rednic l-a anuntat pe Turcu de faptul ca il asteapta in instanta, unde ii cere sa isi dovedeasca afirmatiile. Rednic l-a atacat dur pe fostul actionar la conferinta de presa in care Dinamo l-a prezentat pe Anton, ultimul transfer facut de la Pandurii.

"S-a terminat cu managerul acum, ca nu mai e nevoie. Am ajutat, mi se pare corect sa te implici in transferuri. Nu de ce se vorbeste, aia o sa vedem la tribunal, cu comisioanele alea pe care eu le-as fi luat"

"Daca un dobitoc vorbeste prostii, ca e dobitoc. Cand spui ca tu m-ai imprumutat pe mine in 2007 si in 2008-2009 eu am fost antrenor la Dinamo. Pai eu am sa-ti dau bani si eu vin la Dinamo antrenor in 2008-2009, cand tu esti patron. El (n.r.:Turcu) e fortat, e impins in fata sa apara cand lucrurile merg bine. A mai aparut cand era sa vin la Dinamo, a mai venit ca am luat 15.000, apoi de doua ori ca 10.000 si toate astea sunt puse la dosar."

"Clar va fi dat in judecata sa vina cu dovezi. Mircea Rednic nu a luat si nu o sa ia comisioane. Mircea Rednic nu are nevoie sa ia comisioane. Cand am venit la Dinamo, am vandut o fabrica de 3 milioane de euro. Turcu nu ii avea atunci. Turcu a ajuns mare cu mistriile lui si asa si-a facut relatii. Si face afaceri cu statul, ca sa fie lucrurile clare.", a declarat Mircea Rednic.

Modifică setările cookies