Mircea Rednic Dinamo Liga 1

"E tristete mare! Am avut o sedinta cu Negoita si Dinu Gheorghe!" Ce pregateste Rednic din vara la Dinamo

DINAMO 1-1 GAZ METAN | Rednic anunta ca Dinamo trebuie sa se intareasca neaparat din vara.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Mai 2015, 23:20
Data actualizarii: Vineri 15 Mai 2015, 23:20

Primul jucator care pleaca la finalul sezonului este Grozav. Terek i-a pus o clauza pe care Dinamo nu isi permite sa o achite.

"Situatia lui Grozav e destul de complicata. Terek a profitat si a pus o clauza destul de mare. Imi pare rau pentru el pentru ca poate mai mult decat a aratat in acest retur de campionat.", a spus Rednic la DigiSport.

Rednic este extrem de suparat ca Dinamo a ratat victoria cu Gaz Metan in minutul 94.

"E prea putin, am avut patru cinci ocazii singuri cu portarul. E tristete mare cand iei gol in ultima faza. Grozav a intrat bine, dar ceilalti nu."

Rednic spune ca din vara Dinamo va face transferuri:

"Nu s-a pus problema sa plece si ceilalti jucatori. Am discutat si cu jucatorii si cu impresarii celor care sunt la final de contract. E clar ca trebuie sa ne intarim. Am avut o sedinta cu Negoita si Dinu Gheorghe si am discutat ce ar mai trebui sa facem.", a declarat Rednic.

"Nu cred ca am dominat tot meciul. As fi vrut sa fie mai multi suporteri. Meciul viitor, cu Petrolul, va fi la fel de greu", a spus si Ionut Serban de la Dinamo.

"E o bucurie rezervata, ne-am propus sa luam mai multe puncte, dar cred ca e o situatie echitabila. Ne da mai multa incredere ca nu am pierdut. Poate punctul asta va fi decisiv pentru salvarea de la retrogadare. Cred ca ne-am mobilizat mai bine, am strans randurile si asta s-a vazut. Categoric trebuie sa luam 6 puncte cu Chiajna si Brasov ca sa ne salvam", a declarat si Zaharia de la Gaz Metan, la DigiSport, omul care a marcat golul egalizator in minutul 94.

Modifică setările cookies