"E intr-o situatie mai delicata decat Tucudean!" Un jucator de doar 28 de ani de la Craiova, aproape de retragere din cauza problemelor la inima!

mihai roman II George Tucudean Liga 1 probleme de sanatate Universitatea Craiova Superliga "E intr-o situatie mai delicata decat Tucudean!" Un jucator de doar 28 de ani de la Craiova, aproape de retragere din cauza problemelor la inima!
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Decembrie 2020, 12:47
Data actualizarii: Vineri 18 Decembrie 2020, 12:53

Un fotbalist de la Universitatea Craiova este aproape de a se retrage din fotbal la doar 28 de ani. 

Informatiile au fost oferite de managerul echipei, Marcel Popescu, care a vorbit despre starea de sanatate a lui Mihai Roman II. 

Potrivit acestuia, fotbalistul a fost la un control in Italia. Medicii au descoperit ca are probleme la inima, recomandandu-i sa se retraga din fotbal. 

Diagnosticul care i-a fost pus este de extrasistola, o contractie a muschiului inimii, independenta de ritmul cardiac normal. 

"Mihai a fost la un control, iar cel facut a fost cu un verdict neplacut pentru noi si pentru el. Urmeaza sa faca o investigatie si s-ar putea sa fie vorba de o interventie chirurgicala sau un stop de la efort. E o situatie delicata. Este o situatie similara cu cea a lui Tucudean. Parca mai delicata decat la Tucudean.

Am stat de vorba cu medicul si mi-a zis ca Tucudean avea simptome, dar riscul sa se intample ceva letal era mic. La Roman nu exista simptome, dar riscul sa se intample ceva fulgerator este foarte mare.

Un medic poate sa explice, dar e o situatie mai delicata decat la George Tucudean. El nu simte ca lucrurile se agraveaza, ci doar aparatele... Nu-l vom lasa pe Mihai Roman sa-si riste viata. Normal ca mai speram sa mai joace la fotbal.

E o situatie delicata. Am mers peste tot cu el, exista un raport medical, dar trebuie reconfirmat intr-o investigatie facuta in alta parte. Tragem pentru el si pentru noi. Este o pierdere umana si cantareste mai mult ca 10 titluri", a declarat Marcel Popescu, potrivit ProSport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!