"E ideal pentru Steaua!" Un jucator de Champions League asteapta in acest moment telefonul Stelei! Galca trebuie sa-si dea acordul

Galca a cerut intariri la Steaua, dupa ce i-a pierdut pe Tatarusanu, Pintilii si Piovaccari.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Iunie 2014, 14:28
Data actualizarii: Joi 12 Iunie 2014, 20:57

Desi a declarat ca nu se pune problema ca Brandan sa revina la Steaua in acest moment, jucatorul este liber de contract si asteapta un semn din Ghencea.

Are experienta la Steaua, experienta in Europa si este apreciat de suporteri. Mai mult, Brandan este un jucator polivalent, pe profilul actualilor jucatori din Ghencea.

Bogdan Mara, reprezentantul jucatorului, a explicat la Sport.ro de ce acesta ar fi un transfer ideal pentru Galca la Steaua:

"Stim ca a fost un jucator iubit la Steaua, a ramas in relatii foarte bune cu cei de acolo, cu Gigi Becali, cu Argaseala si cu toti care sunt acum in staff, cu suporterii si am inteles si eu ca ar putea fi o solutie."

"Dupa plecarea lui Pintilii, Brandan ar fi o solutie ideala pentru cei de la Steaua. Are experienta si stie bine clubul si fotbalul romanesc. Este acelasi si chiar mai bun. In China a fost capitan, iar la Beitar a jucat toate meciurile si a marcat trei goluri. "

"Acum e jucator liber de contract. Si el a spus ca Steaua e o echipa care i-a ramas in suflet. Ar putea sa-si incheie cariera aici. In China a jucat mijlocas central, la Steaua l-as vedea la fel.", a spus Bogdan Mara la Sport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies