"Vino, Dica, vino!" Dica si Rosu au revenit oficial la Steaua: "E o onoare sa ma intorc aici!" Cu ce se vor ocupa

Site-ul oficial al Stelei anunta astazi revenirea lui Dica si a lui Rosu in Ghencea.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Iunie 2014, 12:12
Data actualizarii: Joi 12 Iunie 2014, 20:45

Steaua a anuntat pe site-ul oficial ca Laurentiu Rosu si Nicolae Dica au semnat astazi ca antrenori secunzi ai lui Costel Galca: "Astfel, staff-ul condus de Constantin Galca va fi format, pe langa cei doi fosti jucatori ai Stelei, din Dumitru Uzunea (antrenor secund), Julian Jimenez Serrano, Ciprian Pruna, Horea Codorean (preparatori fizici), Stefan Preda (antrenor cu portarii) si Gabriel Dumitrescu (analist).", scrie site-ul Stelei.

Dica: "E o onoare sa ma intorc!"

"Este o onoare pentru mine ca ma intorc la clubul la care am obtinut cele mai mari performante din cariera. Incep o noua viata, cea de antrenor si imi doresc sa ajut cat mai mult la obtinerea unor noi trofee. Ii multumesc lui Costel Galca pentru faptul ca mi-a oferit sansa de a incepe sa antrenez chiar la Steaua, dar, in aceeasi masura, sunt extrem de fericit pentru increderea oferita de conducerea clubului. Sper sa nu-i dezamagesc. Voi incerca sa pun in aplicare, alaturi de ceilalti membri ai staff-ului, cunostintele pe care le-am acumulat in cariera de jucator si sunt sigur ca, la finalul acestui sezon, ne vom bucura de un nou titlu de campioni, fiindca acesta este destinul Stelei! Chiar daca vor exista si momente dificile in acest nou proiect, imi doresc sa avem parte de sprijinul neconditionat al suporterilor in continuare, fiindca si datorita lor putem obtine rezultate extraordinare", a spus Dica pentru site-ul Stelei.

Rosu: "Ma bucur enorm ca am revenit"

"Sunt foarte fericit ca mi s-a oferit sansa de a reveni la clubul la care m-am consacrat ca fotbalist. Sper sa obtinem cat mai multe trofee in continuare. Eu si Costel Galca ne cunoastem de pe vremea cand evoluam amandoi in tricoul Stelei si sper sa avem o colaborare cat mai buna si sa obtinem rezultate bune. Le transmit suporterilor Stelei ca vom incerca sa continuam linia foarte buna din ultimii doi ani si sa le oferim alte trofee si bucurii. Ma bucur enorm ca am revenit alaturi de ei!"

Modifică setările cookies