Iuliu Muresan Dinamo Florin Prunea Mircea Rednic Superliga Iuliu Mureșan

”Câinii” fără stăpân! Mureșan anunță: ”Decizia e luată” / Prima reacție: ”Dacă i se dă puterea lui Rednic, să răspundă”

Iuliu Mureșan ar putea pleca în această iarnă de la Dinamo, după doar câteva luni! Acesta a fost instalat în funcția de director executiv al clubului în iarnă.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Decembrie 2021, 12:27
Data actualizarii: Marti 21 Decembrie 2021, 12:32

Se pare că acesta ar lua în calcul posibilitatea de a pleca. Răspunsul cu privire la viitorul său în ”Ștefan cel Mare” se lasă așteptat, cu toate că Mircea Rednic a spus că acesta este în continuare implicat în viața echipei.

Mureșan poate pleca de la Dinamo

„Voi comunica decizia pe care am luat-o după-amiază sau cel târziu mâine. O să vă spun despre ce e vorba, o să vedeți. Decizia e luată”, a spus Mureșan, în Gazetă.

În direct la Ora Exactă în Sport, Florin Prunea a comentat posibilitatea ca Dinamo să rămână fără Iuliu Mureșan și aruncă ”vina” în ”curtea” lui Mircea Rednic, cu care a avut dispute în trecut.

„E ceva nou, este ceva inedit. Îmi pare rău pentru domnul Mureșan că s-a băgat în chestiunea asta. Când nu ai putere de decizie este foarte greu să te miști.

El nu a fost factor decizional de când a venit, poate doar puțin, la început. Dacă la Dinamo i se dă puterea absolută doar domnului Rednic, să răspundă. Dacă va rămâne în Liga 1, atunci felicitări, dar eu mă îndoiesc”, a spus Florin Prunea, la Ora Exactă în Sport.

Mureșan a condus-o pe CFR Cluj timp de 17 ani, între 2001 și 2018. Din 2019 a devenit președinte la Hermannstadt, iar din vara anului 2021 este directorul executiv al lui Dinamo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!