Liga 1

”Câinii” fără stăpân! Mureșan anunță: ”Decizia e luată” / Prima reacție: ”Dacă i se dă puterea lui Rednic, să răspundă”

Iuliu Mureșan ar putea pleca în această iarnă de la Dinamo, după doar câteva luni! Acesta a fost instalat în funcția de director executiv al clubului în iarnă.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Decembrie 2021, 12:27
Data actualizarii: Marti 21 Decembrie 2021, 12:32

Se pare că acesta ar lua în calcul posibilitatea de a pleca. Răspunsul cu privire la viitorul său în ”Ștefan cel Mare” se lasă așteptat, cu toate că Mircea Rednic a spus că acesta este în continuare implicat în viața echipei.

Mureșan poate pleca de la Dinamo

„Voi comunica decizia pe care am luat-o după-amiază sau cel târziu mâine. O să vă spun despre ce e vorba, o să vedeți. Decizia e luată”, a spus Mureșan, în Gazetă.

În direct la Ora Exactă în Sport, Florin Prunea a comentat posibilitatea ca Dinamo să rămână fără Iuliu Mureșan și aruncă ”vina” în ”curtea” lui Mircea Rednic, cu care a avut dispute în trecut.

„E ceva nou, este ceva inedit. Îmi pare rău pentru domnul Mureșan că s-a băgat în chestiunea asta. Când nu ai putere de decizie este foarte greu să te miști.

El nu a fost factor decizional de când a venit, poate doar puțin, la început. Dacă la Dinamo i se dă puterea absolută doar domnului Rednic, să răspundă. Dacă va rămâne în Liga 1, atunci felicitări, dar eu mă îndoiesc”, a spus Florin Prunea, la Ora Exactă în Sport.

Mureșan a condus-o pe CFR Cluj timp de 17 ani, între 2001 și 2018. Din 2019 a devenit președinte la Hermannstadt, iar din vara anului 2021 este directorul executiv al lui Dinamo.

Modifică setările cookies