Constantin Budescu Petrolul Ploiesti Liga 1

E gata! Budescu și-a ales noul club: ”Vrea să fie sigur că poate juca”

Constantin Budescu e tot mai aproape de prima dragoste: Petrolul Ploiești.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 05 Iulie 2022, 03:45
Data actualizarii: Marti 05 Iulie 2022, 08:43

Fotbalistul care a evoluat la FCSB și FC Voluntari poate reveni la Petrolul Ploiești, echipă la care și-a făcut debutul în fotbalul mare. Reveniți în Superliga României după mai mulți ani petrecuți în eșalonul secund, cei de pe ”Ilie Oană” vor să contruiască o echipă puternică, care să se salveze de la retrogradare.

Astfel, Constantin Budescu a devenit principala țintă de pe piața transferurilor a prahovenilor. Deși au probleme financiare, Budescu ar putea fi o afacere profitabilă pentru ”lupii galbeni”, fiind gata să renunțe la o parte din salariu pentru a reveni ”acasă”. Costel Lazăr a confirmat transferul.

Da (n.r. vine Budescu)! Urmează. El vrea să fie sigur că poate juca, că începe să alerge și atunci vom discuta. Mai are cam o lună de zile. Nu am urmărit problema de marketing, el este un jucător valoros”, a declarat Costel Lazăr, la Digisport.

Constantin Budescu a fost jucătorul Petrolului la începutul carierei, în perioada 2004-2011. Ulterior, a mai evoluat pentru Astra, Dalian Yifang, FCSB, Al Shabab, Damac și FC Voluntari.

În sezonul precedent, Budescu a evoluat pentru FCSB și FC Voluntari. A bifat 22 de prezențe și a reușit să înscrie de trei ori, cifră la care se mai adaugă și două assist-uri.

Modifică setările cookies