"E foarte grav ce s-a intamplat, asa e mereu!" Atacul furibund al lui Mihai Stoica asupra lui CFR Cluj

"E foarte grav ce s-a intamplat, asa e mereu!" Atacul furibund al lui Mihai Stoica asupra lui CFR Cluj

FCSB continua duelul de la distanta cu CFR Cluj.

Desi FCSB joaca in aceasta seara in Cupa Romaniei cu Unirea Alba Iulia, liderul din Liga 1 este cu gandul la partida din weekend contra celor de la Hermannstadt. Mihai Stoica a lansat un atac asupra principalei rivale la titlu, CFR Cluj.

"Ne intereseaza foarte tare sa castigam la Targu Mureș cu Hermannstadt, vom avea un meci dificil, pentru ca aţi vazut ce s-a intamplat cu CFR, acolo CFR a castigat cu foarte multa sansa, este o mare minciuna rezultatul ala, a fost o mare eroare de arbitraj la 0-0.

Foarte grav ce s-a intamplat, probabil ca asta se intampla, e ciclic, se intampla mereu cand joaca Sibiul cu CFR. A mai retrogradat Sibiul din cauza unei greseli de arbitraj cand Radu Petrescu a inventat un fault la Beto, Beto dand pe langa minge si cazand in cap.

A picat Sibiul atunci, CFR a castigat campionatul. Sper sa nu avem si noi parte de erori inexplicabile impotriva noastra, pana acum nu avem de ce sa ne plangem, cel mai bun arbitraj din ultimii ani” a spus Mihai Stoica la plecarea FCSB-ului catre Zlatna pentru meciul din Cupa Romaniei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Planul lui Biden de relansare economică a fost adoptat de Camera Reprezentanţilor
BRAT

Modifică setările cookies