"E copil! I-am zis sa stea linistit ca nu are dreptul sa faca asta cand jucam in deplasare!" De ce s-a dus fanul dinamovist catre Vlad: gestul facut de tanarul portar al Stelei

Dinamo 2-2 Steaua / Dinamovistii au ratat victoria la ultima faza a meciului.

Dinamo a condus in derby pana in minutul 84 cu 2-0. Echipa lui Dica a revenit incredibil si a egalat pe final.

In timp ce stelistii se bucurau pentru egalarea tarzie a lui Teixeira, un suporter dinamovist a patruns pe gazon si s-a dus direct catre Andrei Vlad, portarul de 18 ani al Stelei. Vlad s-a indepartat de suporter cand a vazut ca acesta vine catre el, iar stewarzii au venit si l-au scos din arena.

Pintilii a vorbit despre acel moment si a declarat ca si tanarul sau coechipier are o parte de vina. Vlad i-a incitat pe suporterii dinamovisti prin gesturile sale, insa Pintilii pune pe seama teribilismului varstei comportamentul lui Vlad.

"Nu cred ca a gresit cu nimic, a incercat sa scoata mingea. Nu a putut, asta e altceva. Il sustinem si nu cred ca a gresit. Toti am luat doua goluri, nu doar el. Probabil si Andrei a facut cateva gesturi la inceputul primei reprize si i-am si zis sa stea linistit ca nu are dreptul sa faca asa ceva cand jucam in deplasare si sunt 20.000 de oameni in spatele lui. E copil, invata din meciurile astea", a declarat Pintilii la finalul partidei.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Fostul ministru al Sănătății Sorina Pintea, adusă cu duba la DNA pentru audieri
BRAT