DUNAREA CALRASI - FCSB | Singura veste buna primita de Dica dupa eliminarea din Cupa! Cand revin fundasii accidentati. VIDEO

Cu 6 jucatori accidentati, FCSB a pierdut primul loc si a fost eliminata din Cupa! 

Dica se confrunta in continuare cu probleme uriase in aparare. Elevii sai au primit doua goluri din faze fixe de la Dunarea si au fost eliminati. Nici la meciul urmator cu Astra nu vor reveni Planic si Balasa. Dica anunta insa ca sunt sanse ca o parte din jucatorii accidentati sa fie recuperati pana la derby-ul cu Dinamo de saptamana viitoare.

"Cand s-a accidentat Filip am zis ca suntem ghinion total. Cred ca nu are nimic grav, a continuat jocul. Jocul de deuminica e foarte important, intalnim o echipa care lupta pentru titlu, au jucatori cu experienta, joaca ofensiv, trebuie sa fim pregatiti din toate punctele de vedere.

Nu revine niciun jucator accidentat acum. Mai vedem saptamana viitoare pentru meciul cu Dinamo", a spus Dica la conferinta. 

 

"A fost un joc echilibrat, pacat ca am luat doua goluri identice. Pacat ca nu avem concentrare la fazele fixe. Venisem aici sa castigam. Ratam si foarte mult. Moldovan, Dumitru, Stoica sunt jucatori foarte tineri, cu atitudine, au intrat cu curaj. Vom vedea pana in iarna daca vom aduce un alt portar. Nu mai conteaza gazonul de pe Arena Nationala, orice intra pe teren trebuie sa castigam meciul cu Astra. Nicio sansa sa intre pe teren vreunul dintre jucatorii accidentati", a  mai declarat Dica.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Marcel Vela: „Se instituie carantină totală în Suceava și 8 comune din zonă”
BRAT