Dumitru Dragomir, despre condamnarea primita dupa dosarul drepturilor de televiziune: "Ponta mi-a recunoscut ca ii pare rau! Eu cred ca el a dat dispozitie" 

Fostul sef de la LPF a vorbit in exclusivitate la PRO X despre celebra poza in care apar oficiali din fotbalul romanesc si oameni politici.

Mitica Dragomir a vorbit despre momentul demiterii sale de la sefia Ligii Profesioniste de Fotbal, atunci cand a fost condamnat 4 ani de inchisoare cu executare in dosarul drepturilor de televiziune, dupa ce a fost acuzat ca a primit mita 3 milioane de euro de la un post de televiziune pentru a acorda drepturile de televizare. 

Fostul sef LPF a dezvaluit ca cel care a fost in spatele cazului a fost fostul deputat PSD, Victor Ponta, care i-ar fi marturisit acest lucru. 

"M-au dat afara sa dea drepturile TV fara licitatie si banii sa mearga intr-un off-shore din Malta? Mi-au recunoscut si Ponta si Dragnea, mai ales Ponta ca el m-a dat afara ca ii pare rau si ca nu a stiut ca astia au facut in asa fel incat sa ma trimit la puscarie. Eu cred ca el a dat dispozitie. De cand a venit Burleanu, mie nu mi-au facut rau, ce sa am cu ei? Mi-am dat seama ca gresesc. La fel si cu astia de la Liga, sa faca ce vor", a declarat Dragomir pentru PRO X.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Situații critice în spitalele din țară, din cauza numărului tot mai mare de bolnavi de Covid-19. Medic ATI: „Suntem epuizați”
BRAT

Modifică setările cookies