Liga 1

"Du-te, Dica, du-te... si spune-le ce sa faca!" Imaginea anului in Liga I! 3 antrenori, o singura voce. Cine antreneaza de fapt Steaua in acest moment

Meciul dintre Steaua si Timisoara a aratat o noua fata pe care numai fotbalul din Romania o poate afisa.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Septembrie 2015, 07:44
Data actualizarii: Luni 14 Septembrie 2015, 07:48

Banca Stelei este plina de antrenori in acest moment, doar ca majoritatea dintre ei conduc pe "silent mode".

In meciul de la Timisoara, vocea numarul 1 a Stelei si persoana care a dictat de la marginea terenului agitandu-se pe toata durata partidei a fost Nicolae Dica, fostul secund al lui Galca, acum fortat sa faca pe principalul.

Si asta in conditiile in care Liga ii interzice lui Radoi sa faca pe antrenorul pe banca, iar Becali ii interzice lui Dumitriu sa faca pe antrenorul. Punct.

Mirel Radoi si Dumitru Dumitriu au stat unul langa celalalt la meciul Stelei de la Timisoara, s-au sfatuit, iar deciziile luate de Radoi, principalul fara licenta si fara "glas legal" au fost transmise mai departe de catre Nicolae Dica.

"Du-te Dica, du-te si spune-le ce sa faca" - asta pare a fi noul slogan al bancii Stelei in 2015. La fel ca la conferinta de presa organizata inainte de partida, Dica a vorbit si dupa meci.

”N-am avut ambitie, nu am avut atitudine, am crezut ca meciul este castigat dinainte, ca noi suntem Steaua Bucuresti. In schimb, cei de la Poli au avut atitudine, agresivitate si asa au castigat."

"Pe noi ar fi trebuit sa ne motiveze rezultatul de la Giurgiu, pentru ca, in cazul unui succes al nostru, ne-am fi apropiat la un punct de Astra”

”Nu putem vorbi de un blocaj la Tade, pentru ca el a marcat acum trei etape, la Craiova, chiar daca a facut-o din penalty. Schimbarea lui a fost din ordin tactic, pentru ca am vrut sa crestem viteza pe atac."

”Nu dam vina pe ghinion, pentru ca am dat peste o Timisoara care a avut o atitudine mai buna ca noi. Sunt patru puncte care ne despart de lider, in doua-trei meciuri putem recupera."

"Cel mai important este ca noi sa castigam si sa aratam o forma mai buna, pentru ca in seara asta nu am aratat ca o echipa”, a spus Dica la DigiSport.

CITESTE SI

Modifică setările cookies