Luchin good? Dat afara de Steaua pentru ca nu avea loc in "cea mai buna echipa de dupa '89", Luchin a batut-o acum cu Poli. Ce zice despre ce a mai ramas din Steaua

Luchin good? Dat afara de Steaua pentru ca nu avea loc in "cea mai buna echipa de dupa '89", Luchin a batut-o acum cu Poli. Ce zice despre ce a mai ramas din Steaua

TIMISOARA 1-0 STEAUA / Luchin s-a aflat in aceasta vara pe lista jucatorilor indepartati de Steaua pentru ca nu ar avea valoare.

Transferat la Timisoara, Luchin a ajutat-o pe Poli s-o bata pe Steaua atat cu informatii, dar si prin prestatia sa.

Pentru jucatorul Timisoarei, victoria obtinuta in minutul 88 in fata Stelei poate fi si o mica razbunare personala.

”O victorie mare pentru noi, aveam nevoie de cele trei puncte pentru ca nu ne aflam pe o pozitie foarte buna in clasament. Ma bucur ca lucrurile merg spre bine si ca incepem sa formam un grup din ce in ce mai unit. Nu am eu revanse de luat fata de Steaua, ci fata de mine. Vreau sa imi demonstrez ca inca pot sa joc la un nivel inalt”

”Am incercat sa ii ajut si eu cu ceea ce stiam. Bine, se mai schimba de la meci la meci, dar principiile raman aceleasi. Ma bucur ca au tinut cont si ca a iesit asa cum ne-am dorit. Toata lumea critica jocul Stelei, dar ei se afla intr-un moment de reconstructie dupa ce in ultimii trei ani au luat tot ce se putea lua in fotbalul romanesc. Toate echipele mari intra intr-un picaj la un moment dat, dar sigur de la anul vor arata altfel”, a declarat Luchin dupa meci.

Luchin, Tucudean, Tamas, Neagu, Iancu si Tahar sunt cateva dintre numele la care Steaua a renuntat in aceasta perioada de vara.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies