"O sa va dau din casa acum, ca sa stiti cum pune Radoi problema" Cei doi jucatori aflati pe LISTA NEAGRA la Steaua

"O sa va dau din casa acum, ca sa stiti cum pune Radoi problema" Cei doi jucatori aflati pe LISTA NEAGRA la Steaua

Timisoara 1-0 Steaua | Stelistii au pierdut desi au avut 2 bare.

Steaua a fost invinsa dupa 3 victorii la rand, cu Rosenborg si 2 in Liga I, cu Craiova si Viitorul. Echipa lui Radoi a facut un joc slab cu o nou promovata, avand 2 bare insa in rest nu si-a creat mari ocazii, cu exceptia unui sut al lui Radoi de la 30 de metri.

Helmuth Duckadam a declarat dupa meci la Digi ca Radoi incearca sa impuna o anumita mentalitate la Steaua pe care jucatorii nu reusesc insa sa o adopte.

"Haideti sa va dau putin din casa, ca sa intelegeti cum face Radoi. Pe Alcenat nu l-a inclus in lot pentru meciul cu Viitorul, ca sa isi schimbe atitudinea, insa uitati-va ce s-a intamplat astazi cu Timisoara. Nu a inteles nimic. La fel a facut si cu Breeveld, la fel si el, nicio schimbare", a spus presedintele de onoare al Stelei.

Alcenat a avut o evolutie slaba in meciul cu Poli, nereusind nicio actiune ofensiva, in timp ce in defensiva a fost depasit mereu de Zicu si Elek. Breeveld in schimb a fost vinovat la golul marcat de Poli, uitandu-se la Hernandez cum trage de la 20 de metri, in vinclu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor din zona roșie. Ce trebuie să faci pentru a evita carantinarea
BRAT
Modifică setările cookies