drepturi tv Liga I Superliga

Drepturile TV pentru Liga I: Toti abonatii UPC au pachetul Extra Fotbal in abonament! Ce faci daca nu vrei sa platesti 10 lei:

Reprezentatii companiei UPC au explicat procedura prin care abonatii vor beneficia de pachetul Extra Fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Iulie 2014, 18:46
Data actualizarii: Joi 10 Iulie 2014, 19:44

Toti abonatii UPC vor beneficia automat de pachetul 'Extra Fotbal', conform unor precizari facute de reprezentantii companiei pentru paginademedia.ro.

Conform sursei citate, pachetul care include cele doua posturi ce vor transmite meciurile din Liga I, va fi gratuit in prima luna, apoi va fi taxat cu 10 lei pe luna.

Cine nu vrea sa plateasca aceasta suma va trebui sa se adreseze companiei pentru ca pachetul Extra Fotbal sa fie dezactivat.

"Comunicam permanent cu clientii nostri, suntem la curent cu dorintele lor si cunoastem interesul crescut pentru fotbal, de aceea am ales sa le oferim tuturor clientilor de televiziune digitala acces gratuit, timp de o luna, la cele trei canale – Look TV, Look TV HD si Look Plus HD. Decizia de pastrare sau dezactivare a pachetului optional le apartine in totalitate."

"Extra Fotbal este un pachet optional, oferit gratuit timp de o luna intregii baze de clienti de televiziune digitala UPC. Clientii pot alege in orice moment dezactivarea sau reactivarea acestui pachet optional. UPC a pus la dispozitia lor o serie de metode simple si accesibile: apel la numar gratuit, accesarea paginii web dedicate, SMS cu tarif normal.", au explicat reprezentantii companiei UPC intr-un interviu acordat paginademedia.ro.

Modifică setările cookies