CM 2014

Motivul pentru care femeile vor lua cu asalt stadioanele de fotbal dupa Mondialul din Brazilia! Ce i s-a intamplat acestei tinere

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Iulie 2014, 18:39
Data actualizarii: Joi 10 Iulie 2014, 22:16

159 de goluri, unele mai spectaculoase, altele mai controversate, audiente record si rezultate care mai de care mai surprinzatoare. Campionatul Mondial din Brazilia a avut pana acum toate ingredientele posibile, a fost un mix de spectacol, controverse, reusite si nereusite. Nu numai jucatorii au contribuit insa la spectacol, ci si suporterii prezenti in Brazilia, care au facut deliciul intregii lumi prin costumatiile si cantecele lor. Si, cum era de asteptat, nu puteau lipsi femeile frumoase, doar Campionatul Mondial s-a tinut in Brazilia...

Daca in urma cu 4 ani, la turneul final din Africa de Sud, paraguayana Larissa Riquelme era cea care facea inconjurul lumii si era numita "cea mai sexy aparitie de la Mondial", turneul din Brazilia a avut si el frumusetile lui.

Este si cazul unei belgience de 17 ani, Axelle Despiegelaere, tanara care a dat lovitura dupa ce a fost fotografiata la un meci al tarii sale. Poza tinerei a facut senzatie pe site-urile de socializare, iar reprezentantii L'Oreal, una dintre cele mai importante companii de cosmetice din lume, au decis sa ii ofere un contract.

Tanara a semnat deja un contract de model profesionist, iar la 17 ani a reusit deja sa devina populara in intreaga lume. Mai mult, aceasta a strans peste 230 de mii de likeuri in timp record pe Facebook, pagina sa devenind repede virala.

Axelle a filmat deja un prim clip pentru L'Oreal, aceasta facand reclama la mai multe produse pentru ingrijirea parului.

MAI MULTE FOTO IN GALERIA DE MAI JOS!

Modifică setările cookies