Dream team la Steaua? MM: "Visul meu este sa lucrez cu Hagi!"

Autor: Sport.ro
Vineri 25 Septembrie 2009, 13:51
Dream team la Steaua? MM: "Visul meu este sa lucrez cu Hagi!"

MM Stoica a cucerit campionate cu Steaua si Urziceni, a ajuns cu echipa din Ghencea la un minut de finala UEFA si cu Unirea in grupele Ligii, insa tot mai are un dor. Dupa Dan Petrescu, ar dori sa faca echipa cu "Regele" Gica Hagi.

MM stie de ce fanii Stelei il vor pe Hagi in Ghencea. Si el simte la fel pentru fostul jucator al lui Real sau Barca.
"Multi suporteri ai Stelei il idolatrizeaza pe Hagi. Ei se agata de aceasta speranta si l-ar vrea inapoi in Ghencea. Am fost si voi fi mereu fanul lui Hagi. In fotbal, se gasesc intotdeauna noi provocari. Acum, faptul ca muncesc alaturi de o personalitate cum este Dan Petrescu reprezinta o provocare continua pentru mine. Referitor la Hagi, as putea spune ca mai am un vis ca poate, odata, se va implaini. As vrea sa apuc si eu sa lucrez cu Gica Hagi." a declarat MM Stoica in Fanatik.

Cu toate ca fanii Stelei l-au cerut pe Mihai Stoica inapoi in Ghencea, managerul de la Urziceni nu este convins ca ultrasii stelisti ii vor sustine echipa in grupele Ligii. "Fanii Stelei nu pot incuraja decat Steaua. E posibil sa vina si sa urmareasca partidele dar stiu cat de atractive vor fi pentru ei. Cunosc bine filozofia ultras si stiu ca nu pot tine cu doua echipe. " a mai spus MM.

Miniştrii de Externe din UE, cu excepţia Ungariei, cer un armistiţiu între Israel şi Hamas
BRAT
Modifică setările cookies