FOTO: Gigi Becali, contestat de stelistii de pe Facebook!

Autor: Sport.ro
Vineri 25 Septembrie 2009, 11:27
FOTO: Gigi Becali, contestat de stelistii de pe Facebook!

Suporterii Stelei il vor pe Gigi Becali afara din Ghencea, iar internetul este acum plin de mesaje de contestare. 
â–ºFOTO: Mesajele anti-Gigi au invadat scolile!

Stelistii promit sa nu cedeze si vor sa lupte pe toate fronturile pentru a-l vedea pe Gigi Becali plecat din Ghencea. Suporterii au facut si un cont de Facebook, unde contestatarii lui Becali au inceput sa se inscrie.

Mesajele care il contesta pe Gigi Becali au impanzit internetul. Pe Hi5 si Facebook, seful Stelei are pagini si grupuri, unde suporterii ii cer sa plece din Ghencea.CLICK AICI pentru a vedea pagina de Facebook!

Din Vrancea, la Zalau, pana pe Calea Victoriei - suporterii Stelei fac tot posibilul sa-si exprime intentiile de a-l inlatura pe Gigi Becali de la Steaua!

www.sport.ro va prezentat ieri imagini cu protestele stelistilor din judetul Vrancea, cu mesaje anti-Gigi si bannere tinute la intrarea in judet si pe strazi.

Astazi, suporterii s-au mutat la Zalau, cu mesaje asemanatoare, dar si in fata postului B1TV, aseara la emisiunea Nasu', cand au afisat in geam "Vinde echipa"

Becali nu e razbunator, a fost anuntul soc de astazi al managerului Panduru, care a dezvaluit ca Becali vrea sa se intalneasca din nou la discutii cu suporterii.

"Eu le-am transmis suporterilor sa fie alaturi de echipa. Cred ca in momentul asta nu mai pot face ceva. Cred ca este un altfel de conflict.

"Cred ca Gigi trebuie sa se intalneasca cu ei si sa rezolve aceasta problema. Daca au ceva cu cineva, au cu Gigi. Gigi mi-a spus ca vrea sa se intalneasca cu ei, sa discute din nou.

"Eu asa i-am spus ca e bine, dar sa se intalneasca o data pentru ultima data. Asa sa se intalneasca si sa nu rezolve nimic, nu cred ca are rost", a spus Panduru astazi la conferinta de presa.

Basarab Panduru a apreciat gestul fanilor dinamovisti care au afisat bannerul "Un om este cuvantul, dar mai ales fapta sa. Respect, Panduru!" la meciul Dinamo-Unirea Urziceni.

"A fost frumos gestul lor. Cred ca si cei care l-au pus au si ei onoare pentru ca nu putea sa puna cineva bannerul care nu credea in ce-am facut eu. Si ei vad lucrurile ca si mine", a precizat Panduru.

Vezi imagini cu protestele stelistilor in ultimele 2 zile!

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Maratonul de vaccinare a început în București. Sute de persoane, la Sala Palatului
BRAT
Modifică setările cookies