Mai tare ca Park Ji-Sun sau Benayoun! VEZI arma secreta a lui McClaren pentru meciul cu Steaua!

Autor: Sport.ro
Vineri 25 Septembrie 2009, 13:30
Mai tare ca Park Ji-Sun sau Benayoun! VEZI arma secreta a lui McClaren pentru meciul cu Steaua!

Arma secreta a lui Steve McClaren de la Twente este jucatorul irakian Nashat Akram, declarat cel mai bun international asiatic in sezonul precedent, peste jucatori de la Manchester, Liverpool sau Everton.

Olandezii de la FC Twente l-au transferat in aceasta vara de la Al-Gharafa pe mijlocasul Nashat Akram, cel care a fost declarat saptamana trecuta cel mai bun international asiatic pe 2009, peste jucatori ca Park Ji-Sung [Manchester United, Coreea de Sud], Yosef Benayoun [Liverpool, Israel], Server Djeparov [FC Bunyodkor, Uzbekistan], Yasser Al-Qahtani [Al-Hilal, Arabia Saudita], Tim Cahill [Everton, Australia].

Vestea aceasta a venit dupa ce in Olanda toata presa vorbea despre arestarea lui Akram, la doar cateva zile dupa ce acesta a ajuns in "Tara Lalelelor". Jucatorul a dezmintit vehement informatiile care circulau pe forumuri si site-uri de specialitate si a pus aceasta farsa pe seama celor care sunt deranjati de religia sa. Mijlocasul este de religie musulmana, insa oficialii celor de la Twente au pus aceste zvonuri pe seama suporterilor rivali care doreau sa sicaneze noul transfer. 

Steaua - FC Twente este in direct la ProTV si pe www.sport.ro, joi de la ora 20.00!

FULLSCREEN
Miniştrii de Externe din UE, cu excepţia Ungariei, cer un armistiţiu între Israel şi Hamas
BRAT
Modifică setările cookies