Gianluca Vialli Superliga

Drama lui Gianluca Vialli: ”Vreau să fiu aici mulți ani de acum”

Un celebru fotbalist italian suferă de o boală cruntă.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 08:26
Data actualizarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 08:43

Gianluca Vialli, fostul mare atacant italian, trecut pe la Juventus sau Chelsea se luptă, din 2017, cu o problemă medicală gravă. Acesta a fost diagnosticat cu cancer pancreatic, iar viața lui s-a schimbat radical de atunci.

Drama lui Gianluca Vialli: ”Vreau să fiu aici mulți ani de acum”

Vialli a fost în stafful lui Roberto Mancini la triumful de la EURO 2020. În 2020, el a anunțat că a învins boala, însă aceasta a recidivat, iar starea de sănătate a lui Vialli este incertă.

Oaspetele nedorit, așa cum îl numesc, este încă aici cu mine. În acest moment sunt în regim de întreținere. Tumoarea este încă acolo. Uneori se observă mai mult, alteori mai puțin. Voi continua să lupt pentru că vreau să fiu aici mulți ani de acum. 

Vreau să mă suporți mult timp de acum încolo. Puterea o iau de la familie, de la prieteni, de la toți cei care îmi dau curaj. Nu le pot mulțumi suficient”, a declarat Vialli, conform The Sun.

Vialli a marcat 259 de goluri la nivel de club, 16 goluri pentru echipa națională, 11 goluri la echipa națională de tineret. Vialli și-a început cariera la Cremonese în 1980, unde a jucat 105 meciuri în campionat și a marcat 23 de goluri. Performanța sa a impresionat-o pe Sampdoria, cu care a semnat în 1984.

În perioada cât a jucat pentru Samp, fostul atacant a marcat 85 de goluri în campionat, a câștigat trei Cupe ale Italiei, Serie A și Cupa Cupelor 1989-1990. A făcut un cuplu letal cu actualul selecționer al Italiei, Roberto Mancini.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!