Superliga Florin Prunea Mircea Rednic

Disputa Prunea - Rednic continuă: ”Trebuia demis de mai mul timp!”

Mircea Rednic a fost demis de Dinamo.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 21 Decembrie 2021, 23:24
Data actualizarii: Marti 21 Decembrie 2021, 23:48

Antrenorul care a reușit o singură victorie în 11 meciuri la Dinamo a fost înlocuit de Flavius Stoican, după un anunț fulger al lui Dinamo, lansat chiar înaintea Crăciunului. Vestea a cutremurat lumea fotbalului.

Florin Prunea, rivalul ”tradițional” al lui Rednic, a analizat demiterea ”Puriului” din funcția de antrenor al lui Dinamo, considerând că această mutarea trebuia făcută cu mult timp în urmă.

Nu sunt deloc surprins că Mircea Rednic a fost dat afară. Eu cred că trebuia demis mult mai devreme. Nu se poate să faci ce a făcut el la Dinamo. Decizia a fost luată cu acordul lui Nicolae Badea, nu s-a trecut peste cuvântul lui. Și liderii DDB au știut! Domnul Badea nu face nimic fără PCH și fără DDB. Cei care au scris pe rețelele de socializare trebuie să își asume.

Iuliu Mureșan probabil că a avut și el ceva de spus, dar de când a venit nu mi s-a părut că i s-a dat șansa să facă prea multe sau să ia decizii importante. Nu el i-a dat lovitura lui Rednic.

Marea problemă sunt convins că a fost atmosfera proastă din vestiar. Nu poți să te cerți mereu cu jucătorii, nu poți să îi acuzi mereu doar pe ei. E unic în lume să ieși și să spui la televizor, ca antrenor, ce fotbaliști vor fi dați afară! Mai mult, vrei să dai afară 15 – 20 de jucători, o echipă întreagă!

E adevărat că poate nu sunt unii de acolo de nivelul lui Dinamo, dar cine a făcut lotul ăsta? Rednic! Mircea Rednic! Să nu uite că a avut mână liberă, nu a fost doar antrenor, a fost șeful lui Dinamo! El a fost șeful clubului! El a adus atâția fotbaliști și tot el i-a dat afară după un meci, două. Nu se poate așa. E normal ca o parte dintre jucătorii la care ar fi renunțat el să rămână”, a declarat Florin Prunea pentru ProSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!