dragos iancu Dani Coman Dragos Iancu accidentare Dragos Iancu operatie Hermannstadt Superliga

FOTO Dragoș Iancu a stat în operație cinci ore după accidentarea gravă suferită. Prima reacție și o promisiune

Accidentat grav de Valentin Țicu în Petrolul - Hermannstadt 0-0, duminică după-amiază, Dragoș Iancu a fost transportat la o clinică privată din București. 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 25 Septembrie 2023, 14:14
Data actualizarii: Luni 25 Septembrie 2023, 14:45

Consultat de medici de renume, fotbalistul de la Hermannstadt a fost operat luni dimineață la clinica Monza din Capitală, iar intervenția chirurgicală a durat peste cinci ore și a decurs cu succes. 

Dragoș Iancu a stat cinci ore în operație

Dragoș Iancu va împlini pe 29 septembrie vârsta de 21 de ani și s-a temut că nu va mai putea juca fotbal după intrarea violentă a căpitanului de la Petrolul. 

De altfel, jucătorul echipei lui Marius Măldărășanu l-a întrebat pe Dani Coman de mai multe ori când a ajuns la clinica din București dacă va mai putea practica sportul pe care îl iubește. 

„Așa cum a promis medicul, Dragoș Iancu va putea juca din nou fotbal”, a declarat Dani Coman, potrivit Gsp. 

Într-o tentativă de a-și deposeda adversarul, Țicu a intrat prin alunecare și a prins piciorul stâng al lui Dragoș Iancu în gazon. Căpitanul Petrolului a văzut cartonașul roșu, iar jucătorul lui FC Hermannstadt a fost urcat în ambulanță și transportat la spital.

Fotbaliștii au început să plângă pe teren. 

Dragoș Iancu, diagnosticat cu fractură deschisă de peroneu

Pe durata celei de-a doua reprize, clubul sibian a anunțat diagnosticul primit de Dragoș Iancu: fractură deschisă de peroneu. Jucătorul în vârstă de 20 de ani va fi operat la București, duminică seară.

„Ce să vorbim despre fotbal? Ne gândim doar la Dragoş! Din păcate se întâmplă asemenea accidente neprevăzute. Şi băieţii, la pauză, au spus că vor juca pentru el. Erau marcaţi, pentu că mulţi s-au aflat acolo, lângă el. Aşa se şi automotivau la pauză, auzeam mai multe voci care strigau lucurile astea. Dar e greu să marchezi cu o apărare supraglomerată. 

Este al nu ştiu câtelea meci în care jucăm în superioritate şi nu reuşim să marcăm. Despre golul anulat, nu am văzut faza, se pare că a fost intenţia lui Paraschiv, dar nu mai contează. Oricum nu ne puteam bucura. [A fost intenţie la Ţicu?] Nu cred că a fost intenţie, te duci poate gresiv, da, dar nu cred că a existat intenţie. Numai în pielea lui Ţicu să nu fii, sau mai ales în a lui Dragoş Iancu”, a declarat Marius Măldărăşanu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!