Sanmartean este preferatul lui Dragomir! "Este de o valoare incredibila. M-am certat eu si cu Piturca pentru el." Dezvaluirile despre indepartarea de la Liga:

Autor: Sport.ro
Marti 11 Februarie 2014, 18:19

	Sanmartean este preferatul lui Dragomir! "Este de o valoare incredibila. M-am certat eu si cu Piturca pentru el." Dezvaluirile despre indepartarea de la Liga:

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Dumitru Dragomir a fost invitatul special al Ioanei Cosma. Fostul presedinte de la Liga a vorbit despre accidentarea lui Chiriches, transferul lui Mutu si Gigi Becali.

SINTEZA DECLARATIILOR FACUTE DE DUMITRU DRAGOMIR LA SPORT.RO:

► "Daca Mutu si Zicu pot alerga la ce vrea Contra, Stelei ii va fi foarte greu cu Petrolul. Mutu a facut parte din grupul de fotbalisti, nu de sportivi.

► "Gino este un baiat foarte bun. Nimeni nu e de neinlocuit. Vin ai nostri, pleac-ai nostri, noi ramanem tot ca prostii" :)

► "Mircea Sandu e nasul lui Deaconu. L-a pus sef si i-a pus si o clauza de 250.000 de mii de euro. Eu m-am certat cu el atunci. M-a acuzat ca sunt mana in mana cu Craciunescu. Chiar daca m-am certat cu el, dar eu pot sa raman prieten cu cineva si daca ma cert. "

► "Astept sa imi demonstreze Hagi ca nu e o marioneta. Eu nu am vrut sa il jignesc pe Popescu.

Despre Sanmartean si Chiriches

► "Romania are nevoie de Chiriches. Este un jucator foarte bun. El si Gardos trebuie sa fie mereu titulari."

► "Hagi, Ilie Balaci au fost jucatori extraordinari. Sanmartean este de o valoare incredibila. M-am certat eu si cu Piturca pentru el. Cand e sa te ia dracu, te ia din gura bisericii. Cand incepi sa ai milioane, ti-o ia mintea razna. Asta a patit si Chiriches"

► "Primarii sunt ambitiosi si la Sageata Navodari si la Chiajna. La Chiajna are o baza foarte buna, au un antrenor extraordiar, dar trebuie sa nu vorbeasca. Nu au nicio sansa in fata Stelei.

"Steaua castiga titlul in Romania"

Despre Petrolul

► "Cum e la Petrolul se intampla in toata lumea. E nevoie de o lege care sa spuna ca nu ai voie sa le dai mai mult de 50% din venitul pe un an"

► "Adrian Mutu este un fotbalist foarte bun. Poate sa joace mult timp de acum inainte.

► "Peste tot in Europa comunitatile locale sprijina sportul. Vedeti ce s-a intamplat la Real, la Barcelona."

Despre Rapid

► "As aduce 2-3 jucatori de afara si inca 5 din tara. Aia de afara trebuie sa fie titulari la ei la nationala. Asa as face daca as veni la Rapid"

► "Sarcina e un oltean din Gorj care are mii de angajati. El daca vine trebuie sa faca preformanta. Nu poti sa te faci de ras la Rapid."

► "Nu va fi usor pentru cine vine sa ia Rapid. Galeria nu poate sa inteleaga cum se fac banii si pun presiune. De aici pleaca tot necazul. Unii oameni nu pot sa inteleaga cat de greu este sa tii o echipa de fotbal. Ei nu stiu ca nu e vorba doar de jucatori. Antrenamente, stadioane, salarii, cantonamente, medicamente.

Domnule Dumitru Dragomir, daca ati avea posibilitatea sa dati timpul inapoi, ati mai intra in fotbal?,
intreaba Andrei. Pune-i si tu o intrebare AICI

► "Eu imi pastrez frica asta de inchisoare. Daca faci toate lucrurile sub frica legii si sub frica lui Dumnezeu"

Despre cazul Valiza

► "Sanmartean mi-a dat SMS si mi-a mul

► "Parerea mea este ca Gigi nu a fost vinovat in cazul valiza"

► "Nu ma bucur pentru Gigi Becali, chiar daca el nu m-a votat. Nu ii doresc deloc raul."

► "Ar fi o bucurie imensa pentru familia lui sa iasa. A facut mai mult bine decat rau in viata. Le doresc tuturor sa iasa"

"A promis zeci de milioane dintr-un fleac"

► "Daca nu treci pe la DNA, nu esti o valoare in Romania. O persoana din cinci este cercetata de DNA."

► "Lui Mititelu eu i-am dat 2 milioane de euro de la Liga. El nu le-a platit salariile jucatorilor. A promis zeci de milioane din dosarul asta in care ne-am judecat. Este un om foarte periculos. Mititelu in orice tara a lumii nu poate sa fie liber."

► "Copos s-a lasat de fotbal din cauza jignirilor care i s-au adus. Gestul ala oribil cu coliva l-a facut sa se simta tradat"

► Dumitru Dragomir spune ca nu este inca hotarat sa publice o carte despre viata sa, insa daca ar vrea sa faca asta, nu i-ar lua mai mult de o luna.

► "Asa e politica. La liga s-au schimbat si femeile de serviciu. Timpul meu a trecut . Nu ma pot bate cu elefantii astia cum sunt Ponta si Dragnea. Au 70 la suta in tara", a spus Dragomir.

 


 

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies